ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΣυζητούν αναβολή εκλογών στην Θεσσαλία; Αυτό είναι το λιγότερο…

Συζητούν αναβολή εκλογών στην Θεσσαλία; Αυτό είναι το λιγότερο…

Συζητούν αναβολή εκλογών στην Θεσσαλία; Αυτό είναι το λιγότερο…

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας (θα είναι εκ νέου υποψήφιος) κ. Αγοραστός είναι ο τελευταίος που θέλει και μπορεί να κάνει εκλογές τον Οκτώβριο με την καταστροφή που βρήκε την περιοχή του. Είναι λογικό ότι όσο και να είναι βιβλικών διαστάσεων η καταστροφή, ο ίδιος θα δεχθεί τα πυρά ακόμη κι εκείνων που θα τον ρωτούν γιατί δεν ήταν εκεί ακόμη και την ώρα του συμβάντος.

“Δεν μπορούν να γίνουν οι εκλογές. Δεν είναι απόφαση της Περιφέρειας βέβαια. Αν ήταν απόφαση της Περιφέρειας δεν θα γίνονταν οι εκλογές σε αυτή την ημερομηνία. Δείτε… ακόμα και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα κάνει τις εκλογές. Πρέπει όλοι να αντιληφθούμε την κρισιμότητα της κατάστασης και ότι δεν μπορούμε να συζητάμε για εκλογές σε αυτή τη φάση.  Πώς θα πάνε σε όλες αυτές τις περιοχές να ψηφίσουν; Το έχω θέσει ήδη το θέμα στο ΥΠΕΣ και κυρίως, ζήτησα άμεση χρηματοδότηση για να γίνουν έργα αποκατάστασης γρήγορα με ταχείες διαδικασίες. Διότι αν γίνουν τα έργα αυτά με συνθήκες κανονικότητας δεν πρόκειται να γίνουν σε χρονικά διαστήματα τέτοια που να επιτρέπει την επαναφορά στην προγενέστερη κατάσταση”. Αυτά ήταν τα λόγια του που φανερώνουν τουλάχιστον απελπισία.

Και όσοι εκτίθενται στη λαϊκή ψήφο πρέπει να το γνωρίζουν από δω και στο εξής, ότι πλέον θα καλούνται να απολογηθούν- ή θα είναι και κατηγορούμενοι ίσως-για φαινόμενα που παλιότερα δεν τα φανταζόταν καν κάποιος αυτοδιοικητικός ή κρατικός παράγοντας.

Τώρα, αν θα αναβληθούν οι εκλογές στη Θεσσαλία ή όχι, αυτό έχει την αξία του, δεν είναι όμως και δεν θα είναι το μείζον, ούτε τώρα ούτε στο μέλλον.

Εφημερίδα Συνείδηση

Κακοκαιρία Daniel: Αυξάνει ο αριθμός των αγνοουμένων – Έφθασαν τους έξι – Κορυφώνεται η αγωνία

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ