ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδητα«Σύσσωμος ο δημοσιογραφικός κόσμος καταδικάζει…»

«Σύσσωμος ο δημοσιογραφικός κόσμος καταδικάζει…»

«Σύσσωμος ο δημοσιογραφικός κόσμος καταδικάζει…»

«Σύσσωμος ο δημοσιογραφικός κόσμος καταδικάζει…»

Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα αυτή θα ήταν η ανακοίνωση για την νέα επίθεση που δέχτηκε ένας δημοσιογράφος, ο Α. Πορτοσάλτε. Και θα την έκαναν όχι οι ανύπαρκτες “ενώσεις” ανά τη χώρα αλλά μια ομάδα ανθρώπων σε κάθε πόλη, καλή ώρα σαν το Αγρίνιο.

Αλλά οι πιο πολλοί δημοσιογράφοι στην χώρα και στα μέρη μας όχι απλά δεν καταδικάζουν την επίθεση αλλά είναι τόσο πολύ ταυτισμένοι με την λογική της επίθεσης που το “ναι, μεν αλλά…” που λένε στον κύκλο τους είναι εύγλωττο.

Βασικά επιχαίρουν και ξεκαθαρίζουν ότι εκείνοι δεν είναι “με τα συμφέροντα” αλλά με τον λαό. Ο οποίος λαός όλους μαζί τους βρίζει!

Όμως θα έπρεπε να ξέρουν ότι η δουλειά του δημοσιογράφου- ειδικά στην εποχή που “δημοσιογράφος” είναι οποιοσδήποτε τραβάει με ένα κινητό ένα συμβάν ή γράφει μια μπαλαφάρα στα σόσιαλ μίντια- δεν είναι πια απειλούμενη αλλά έχει εκλείψει.

Για να είναι αρεστοί οι πιο πολλοί στο πόπολο, όταν πρόκειται για κάποιον “νεοφιλελέ” στον Τύπο ή κάποιον που δεν είναι πολύ λαϊκός αγωνιστής (ονόματα να μην λέμε) ή δεν παίρνουν θέση ή απλά δείχνουν ότι είναι στην σωστή πλευρά, την λαϊκο-αγωνιστική!

Μετά, δε, είναι οι ίδιοι που βάζουν φίλους τους να φτιάξουν ενώσεις, δηλαδή ΜΚΟ, που πάνε τον ελληνικό Τύπο στα μανταλάκια κατηγορούμενο ότι είναι χαμηλά σε “δείκτη ελευθερίας”…

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

Πάνω στο διάδρομο των τυφλών ομπρέλες καφετέριας;

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ