ΣΥΡΙΖΑ Βόνιτσας: Για πρώτη φορά στην Ελλάδα συναποφασίζουμε για ένα κομματικό ψηφοδέλτιο

Την Κυριακή 14 Απριλίου οι προκριματικές εκλογές εν όψει των ευρωεκλογών

syriza-vonitsa

Οι προκριματικές εκλογές ανάδειξης των υποψηφίων για το ψηφοδέλτιο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τις ευρωεκλογές της  9ης Ιουνίου 2024 θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 14 Απριλίου.

Όπως τονίζεται σε ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Βόνιτσας, πρόκειται για μία καινοτόμο διαδικασία, κατά την οποία, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ένα μέλος ή φίλος/η κόμματος συναποφασίζει για ένα κομματικό ψηφοδέλτιο και επιλέγει ο ίδιος/α ποιους/ες θέλει να τον εκπροσωπήσουν σε αυτό.

Δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ καθώς και οι φίλοι/ες του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που θα προσέλθουν την 14η Απριλίου στα εκλογικά τμήματα.

«Στο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δεν αποφασίζει ο αρχηγός τοποθετώντας τους εκλεκτούς του στο ευρωψηφοδέλτιο. Παίρνουν το κόμμα στα χέρια τους» στην ανακοίνωση με την οποία καλούνται τα μέλη και οι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να συμμετάσχουν στη δημοκρατική αυτή διαδικασία της ερχόμενης Κυριακής

«Όσοι/όσες δεν έχουν εγγραφεί για να ψηφίσουν ηλεκτρονικά στην πλατφόρμα iSyriza μπορούν να προσέλθουν στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στη ΒΟΝΙΤΣΑ» σημειώνεται στην ανακοίνωση. 

Ώρες ψηφοφορίες 8πμ-8μμ.

Μπορείτε να δείτε τους υποψήφιους για τη Δυτική Ελλάδα ΕΔΩ