ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΠολιτικα ΝεαΣΥΡΙΖΑ: Νέα γραμματέας η Ράνια Σβίγκου, αναπληρωτής ο Γιώργος Βασιλειάδης – Σάρωσαν με 77%

ΣΥΡΙΖΑ: Νέα γραμματέας η Ράνια Σβίγκου, αναπληρωτής ο Γιώργος Βασιλειάδης – Σάρωσαν με 77%

ΣΥΡΙΖΑ: Νέα γραμματέας η Ράνια Σβίγκου, αναπληρωτής ο Γιώργος Βασιλειάδης – Σάρωσαν με 77%

Νέα γραμματέας η Ράνια Σβίγκου και αναπληρωτής ο Γιώργος Βασιλειάδης στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, σαρώνοντας καθώς συγκέντρωσαν ποσοστό 77%.

Με την καταμέτρηση για την εκλογή Γραμματέα και αναπληρωτή Γραμματέα, καθώς επίσης και για τη νέα Πολιτική Γραμματεία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Μετά την εναρκτήρια ομιλία του Αλέξη Τσίπρα και τις τοποθετήσεις του απερχόμενου Γραμματέα Δημήτρη Τζανακόπουλου, καθώς και της Ράνιας Σβίγκου και Γιώργου Βασιλειάδη, που αποτελούν την πρόταση του Αλέξη Τσίπρα για τη θέση της Γραμματέα και του αναπληρωτή Γραμματέα, η συνεδρίαση συνεχίστηκε κεκλεισμένων των θυρών.

Η νέα Πολιτική Γραμματεία θα αριθμεί συνολικά 41 μέλη, στα οποία συμπεριλαμβάνονται ex officio ο πρόεδρος, ο γραμματέας και ο αναπληρωτής γραμματέας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της κλειστής συνεδρίασης ο Αλέξης Τσίπρας, αφού είχαν προηγηθεί ορισμένες τοποθετήσεις, έστειλε μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση, τονίζοντας ότι κανένας δεν είναι ο «αυθεντικός εκφραστής» των 172.000 μελών και πως αυτούς τους εκπροσωπούν «ο καθένας και η καθεμιά από εμάς», ενώ υπογράμμισε μεταξύ άλλων ότι ο εκφραστής των απόψεων και των προτάσεων του είναι μόνο ο ίδιος. Σημείωσε δε ότι η πρότασή του είναι συνθετική.

«Η πρόταση του προέδρου αποτελεί τιμή και ευθύνη», είχε δηλώσει η Ράνια Σβίγκου κατά την ομιλία της με την οποία αποδέχθηκε την πρόταση του Αλέξη Τσίπρα να είναι η επόμενη γραμματέας του κόμματος.

Από την πλευρά του, κατά την ομιλία του, ο Γιώργος Βασιλειάδης, μετά την πρόταση του Αλέξη Τσίπρα να αναλάβει τη θέση του αναπληρωτή γραμματέα του κόμματος, είπε: «Ο ΣΥΡΙΖΑ κουβαλάει μεγάλη ιστορία, και μαζί κουβαλάει το όραμα και την ελπίδα για έναν καλύτερο κόσμο».

iefimerida.gr

Πωλείται έτοιμη επιχείρηση καφέ στο Αγρίνιο

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ