ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΠολιτικα ΝεαΣΥΡΙΖΑ – Καινούργιο: Παραιτήσεις από Μυζήθρα και Σταμπολίτη

ΣΥΡΙΖΑ – Καινούργιο: Παραιτήσεις από Μυζήθρα και Σταμπολίτη

ΣΥΡΙΖΑ – Καινούργιο: Παραιτήσεις από Μυζήθρα και Σταμπολίτη

Εξελίξεις σημειώθηκαν στο εσωτερικό του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ καθώς σήμερα το απόγευμα παραιτήθηκε από μέλος της νομαρχιακής επιτροπής ο Πάνος Μυζήθρας και ο Βαγγέλης Σταμπολίτης από  γραμματέας της Ο.Μ Καινουργίου.

Προηγήθηκε συνάντηση της νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ όπου συζητήθηκε το αποτέλεσμα των αυτοδιοικητικών εκλογών και η χάραξη της πολιτικής .

Οι λόγοι παραίτησης είναι πολιτικοί ,κυρίως με την διαφωνία ως προς την  διαμόρφωση του πολιτικού σκηνικού με την νέα ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ καθώς και η διαφοροποίηση  με την προσέγγιση και την αυτοδιοικητική αντιμετώπιση.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες κατά την συζήτηση για το χαμηλό αποτέλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ στο δήμο Αγρινίου και οι αιχμές περί ευθυνών για τους χειρισμούς υποψηφίων συμβούλων της παράταξης Τραπεζιώτη, ήταν που προκάλεσαν την έκρηξη του Παναγιώτη Μυζήθρα ο οποίος υπενθυμίζουμε ότι εξελέγη δημοτικός σύμβουλος Αγρινίου στην Δ.Ε Θεστιέων στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

Επίσης στις πρόσφατες εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ η κάλπη στο  Καινούργιο ανέδειξε πρώτη και στις δύο διαδικασίες την Έφη Αχτσιόγλου.

kainourgiopress.gr

Συγχαρητήρια επιστολή από τον Εμποροβιομηχανικό Σύλλογο Μεσολογγίου για την επανεκλογή του Ν. Φαρμάκη

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ