ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΣυντονιστικό για το δρόμο Αγρίνιο – Καρπενήσι: Καλεί τους βουλευτές να θέσουν στον πρωθυπουργό το θέμα του έργου

Συντονιστικό για το δρόμο Αγρίνιο – Καρπενήσι: Καλεί τους βουλευτές να θέσουν στον πρωθυπουργό το θέμα του έργου

Συντονιστικό για το δρόμο Αγρίνιο – Καρπενήσι: Καλεί τους βουλευτές να θέσουν στον πρωθυπουργό το θέμα του έργου

“Θα θέσετε μεθαύριο στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη το πιο αναπτυξιακό θέμα που απασχολεί την Αιτωλοακαρνανία και για το οποίο χιλιάδες συμπολίτες μας αναμένουν και αγωνιούν, το δρόμο Πλατυγιάλι-Αγρίνιο-Καρπενήσι-Λαμία που θα συνδέσει τη Δυτική με Ανατολική Ελλάδα;”.

Το ερώτημα αυτό θέτει το Συντονιστικό για το δρόμο Αγρίνιο – Καρπενήσι στους βουλευτές της Αιτωλοακρνανίας  με αφορμή την επικείμενη επίσκεψη του κ. Μητσοτάκη για την παράδοση της Παράκαμψης Αμφιλοχίας.

“Είναι τόσο δύσκολο να ξεκολλήσουν τα πρώτα 28 χλμ. Αγρινίου-Καρπενησίου για τα οποία απαιτείται μόνο ο πίνακας απαλλοτριώσεων ώστε να ολοκληρωθεί η μελέτη; Περιμένουμε, εκτός και αν ο Πρωθυπουργός ανακοινώσει κάτι ο ίδιος”, αμαφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Απευθυνόμενα στον πρωθυπουργό τα μέλη του Συντονιστικού επισημεινουν ότι “η  Αιτωλοακαρνανία των 250.000 κατοίκων έχει μείνει πίσω σε ανάπτυξη. Κανένα σύγχρονο οδικό δίκτυο δε συνδέει την Ευρυτανία με την υπόλοιπη Ελλάδα”. “Εναπόκειται σε σάς να δώσετε τις ευκαιρίες που αναλογούν και το απαραίτητο βάρος σε όλη την περιοχή της Δυτικής Στερεάς Ελλάδας ώστε επιτέλους να έρθει η οικονομική ανάπτυξη για αυτόν τον τόπο”, υπογραμμίζεται χαρακτηριστικά στη σχετική ανακοίνωση.

Απογραφή 2021: Αιτωλοακαρνανία 9% μικρότερη – Κάτω από τους 90.000 ο Δήμος Αγρινίου – Μείωση σοκ κατά 30% στο Δήμο Θέρμου

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ