ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΔιαφοραΜοναστηράκι Βόνιτσας: Συντήρηση τμημάτων του οδικού δικτύου

Μοναστηράκι Βόνιτσας: Συντήρηση τμημάτων του οδικού δικτύου

Μοναστηράκι Βόνιτσας: Συντήρηση τμημάτων του οδικού δικτύου

Ο Δήμος Ακτίου Βόνιτσας προέβη στη συντήρηση  τμημάτων του οδικού δικτύου της κοινότητας  Μοναστηρακίου, με  στόχο τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας και τη διευκόλυνση των μετακινήσεων των Δημοτών μας.

Συνοπτικά το φυσικό αντικείμενο του έργου περιείχε  τις εξής εργασίες:

·  Εργασίες καθαριότητας των δρόμων με την κοπή κλαδιών εκατέρωθεν του επαρχιακού δικτύου .

·   Οδοστρωσίας, με τοπικές εξυγιάνσεις για αποκατάσταση καθιζήσεων και ενίσχυση εδαφικού υποβάθρου όπου απαιτείται.

·  Ασφαλτικών, με εργασίες αποκατάστασης του φθαρμένου ασφαλτοτάπητα-απόξεση ασφαλτικού – κατασκευή ισοπεδωτικής στρώσης μεταβλητού πάχους -επούλωση λάκκων και ασφαλτική στρώση κυκλοφορίας.

Οι εργασίες διενεργήθηκαν στην είσοδο του χωριού, στην Παναγία Ρόμβου ,κατά  μήκος  του κεντρικού δρόμου, καθώς και σε άλλα σημεία του χωριού.

H πορεία μας ,προς τα έργα συνεχίζεται αδιάκοπα ,με εργατικότητα, συνεργασία   και χωρίς βαρύγδουπες δηλώσεις .Έχει γίνει, ήδη  δημοπράτηση έργου  για το τμήμα  που θα ενώνει το Μοναστηράκι , με τα Σκλάβαινα και την Πάλαιρο, παρά το γεγονός ότι ΚΑΠΟΙΟΙ υπονομεύουν αυτές τις ενέργειες και προωθούν την ακύρωση του διαγωνισμού.

Να τονιστεί, ότι το Μοναστηράκι αποτελεί έναν πολύ όμορφο προορισμό τόσο κατά τους καλοκαιρινούς μήνες , όσο και κατά τους χειμερινούς ,έτσι στόχος μας είναι να καταστεί ως ένας τουριστικός προορισμός. Γι’ αυτό το λόγο προσπαθούμε ως Δημοτική Αρχή να διευκολύνουμε  την πρόσβαση του κόσμου σε αυτό και να συμβάλλουμε στην ανάπτυξη όλων των χωριών του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας από το μεγαλύτερο έως το μικρότερο.

Εμείς βρισκόμαστε πάντα κοντά στους Δημότες μας, προσπαθώντας  να βελτιώσουμε και να διευκολύνουμε τη ζωή τους, σε όλα τα Δημοτικά μας διαμερίσματα. Ενστερνιζόμαστε τα βαθύτατα προβλήματα τους, παρά τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε ,λόγω πανδημίας Covid 19, της ακρίβειας, της ενεργειακής κρίσης και του πολέμου.Δεν είναι τυχαίο που η περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας μας θεωρεί τον νούμερο ένα Δήμο σε αποτελεσματικότητα και υλοποίηση έργων.

Δύναμη Πολιτών συνεχίζουμε ,σχεδιάζοντας μεγαλύτερα Έργα και παίρνοντας έμπνευση   από τους Πολίτες μας!

Αστακός: Με επιτυχία η εκδήλωση του Συλλόγου Γυναικών (ΦΩΤΟ)

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ