ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΣυνταξιούχοι ΙΚΑ: “Αντίδωρο” τα 250 ευρώ – Δε μας κοροϊδεύετε με φιλοδωρήματα

Συνταξιούχοι ΙΚΑ: “Αντίδωρο” τα 250 ευρώ – Δε μας κοροϊδεύετε με φιλοδωρήματα

Συνταξιούχοι ΙΚΑ:  “Αντίδωρο” τα 250 ευρώ – Δε μας κοροϊδεύετε με φιλοδωρήματα

“Αντίδωρο” χαρακτηρίζουν οι συνταξιούχοι ΙΚΑ της Αιτωλοακαρνανίας το ποσό των 250 € που πρόκειται να χορηγηθεί και μάλιστα μόνο σε ορισμένους  εξ αυτών.

Το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Αιτωλοακαρνανίας θα συμμετάσχει σε κινητοποιήσεις που θα πραγματοποιηθούν στα μέσα Δεκεμβρίου σε ολόκληρη τη χώρα, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την κατάσταση που βιώνουν αλλά και διεκδίκησης της 13η και 14ης σύνταξης!

Η ανακοίνωση του Σωματείου

“Το σωματείο μας θεωρεί απαράδεκτο το γεγονός τη στιγμή που όλες οι κυβερνήσεις, και η σημερινή, έφθασαν τη μεγάλη πλειοψηφία των συνταξιούχων να παίρνει συντάξεις που δε φτάνουν για τις 15 ημέρες του μήνα, να έρχονται και να πετούν στη χάση και στη φέξη κάποιο αντίδωρο,  όπως αυτό των 250€ που πρόσφατα ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός , κι αυτό σε μια μικρή μερίδα συνταξιούχων.

Κάνουμε καθαρό στους πάντες ότι με φιλοδωρήματα δε μας κοροϊδεύετε, αγωνιζόμαστε , απαιτούμε και διεκδικούμε ότι άδικα μας έχετε αφαιρέσει.

Γι’ αυτό και το συνταξιουχικό κίνημα πανελλαδικά προχωρά σε συγκεντρώσεις διεκδικήσεις την Τρίτη 14 Δεκέμβρη 2021 στις έδρες των νομών.

Στην Αιτωλοακαρνανία η συγκέντρωση θα γίνει από τα συνεργαζόμενα σωματεία συνταξιούχων , την παραπάνω ημέρα στο Αγρίνιο στις 10:30 π.μ. στην κεντρική πλατεία.

Παλεύουμε για να δοθεί σε όλους τους συνταξιούχους η 13η και 14η σύνταξη , για αυξήσεις σε όλες τις συντάξεις.

Για μέτρα τώρα στήριξης του δημόσιου συστήματος υγείας , με επίταξη του ιδιωτικού τομέα.

Το «Μουσείο πάει σχολείο» και στο Μεσολόγγι!

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr