Συνταξιοδοτούνται διευθυντές κλινικών του νοσοκομείου Μεσολογγίου

Ο Αναπληρωτής Διοικητής της Νοσηλευτικής Μονάδας Μεσολογγίου «Χατζηκώστα» Παναγιώτης Παπαδόπουλος εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: 

Στο τέλος Δεκέμβρη αποχωρούν λόγω συνταξιοδότησης από το Νοσοκομείο Μεσολογγίου οι Διευθυντές Ορθοπεδικής, Χειρουργικής και ΩΡΛ , Νικόλαος Μαρκαντώνης , Σπυρίδων Κέκελος , Χρήστος Τζαμαλής.

Το γεγονός αυτό δημιουργεί ανάμεικτα συναισθήματα, αλλά σηματοδοτεί κυρίως την μεγάλη απώλεια τριών (3) σπουδαίων Ιατρών που υπηρέτησαν με υψηλό αίσθημα ευθύνης τους πολίτες της ευρύτερης περιοχής στον τομέα της δημόσιας υγείας.

Ταυτόχρονα όλα αυτά τα χρόνια και κυρίως στις δύσκολες στιγμές κράτησαν όρθια την Νοσηλευτική Μονάδα με ότι αυτό συνεπάγεται.

Τα τελευταία τρία (3) χρόνια που συνεργάστηκα μαζί τους το μόνο που έχω να πω είναι ότι επιβεβαιώθηκαν στο έπακρο , το ήθος , η αξιοπρέπεια , ο σεβασμός στον ασθενή και το πάθος για αυτό που υπηρέτησαν.

Επιθυμώ δημόσια να τους ευχαριστήσω και να πω ότι ο δρόμος που χάραξαν και άνοιξαν θα είναι φωτεινό παράδειγμα για όσους θα τον ακολουθήσουν καθώς και για την Διοίκηση του Νοσοκομείου Μεσολογγίου.

Νίκο, Σπύρο, Χρήστο καλή συνέχεια στο όμορφο της ζωής σας ταξίδι.

Στο Κ.Υ. Ναυπάκτου – Άνω Χώρας, ασθενείς και γιατροί περπατούν πάνω σε δάπεδο από καρκινογόνο αμίαντο!