Συνεντεύξεις του Νίκου Καραπάνου 

Σε ραδιοφωνικές εκπομπές τουThemaRadio 104,6και Παραπολιτικά 90,1 θα παρέμβει το πρωί του Σαββάτου 27 Οκτωβρίου 2018 ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος. Ειδικότερα η…

karapanos

Σε ραδιοφωνικές εκπομπές τουThemaRadio 104,6και Παραπολιτικά 90,1 θα παρέμβει το πρωί του Σαββάτου 27 Οκτωβρίου 2018 ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος. Ειδικότερα η πρώτη παρέμβαση του Δημάρχου θα γίνει στις 7.45 π.μ. από την συχνότητα της εκπομπής «Πρωινή πτήση» με το δημοσιογράφο Τηλέμαχο Σαντοριναίο στο ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά 90,1.

Ακολουθεί στις 10.45 π.μ. η εκπομπή«Social-ιστες» του Νικήτα Κορωνάκη και της Μαρίας Κατσήαπό τοThemaRadio 104,6.

Επ’ ευκαιρία  άφιξης της θαλαμηγού «Χριστίνα Ο» στο Λιμάνι του Μεσολογγίου, το ενδιαφέρον των μέσων ενημέρωσης πανελλήνιας κυκλοφορίας και εμβέλειας είναι ιδιαίτερα έντονο, γεγονός που ενισχύει την εξωστρέφεια αλλά και την προβολή του Δήμου . Έως σήμερα, η άφιξη της θαλαμηγού αποτέλεσε θέμα προβολής σε δεκάδες ιστοσελίδες, τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς. Ωστόσο, το γεγονός αποτέλεσε την αφορμή ευρύτερων αφιερωμάτων στην πόλη του Μεσολογγίου, που ενισχύουν την τουριστική προβολή αλλά και την προώθηση σημείων ενδιαφέροντος όπως η λιμνοθάλασσα, τα μνημεία αλλά και ο ιαματικός τουρισμός.

Ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Μεσολογγίου για τις Φθινοπωρινές Ενδιάμεσες Εκπτώσεις