ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΘερμοΣυνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Θέρμου την Δευτέρα 4 Ιουλίου

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Θέρμου την Δευτέρα 4 Ιουλίου

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Θέρμου την Δευτέρα 4 Ιουλίου

Τη Δευτέρα 4 Ιουλίου 2022 και ώρα 19:00, θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος Θέρμου η 9η/2022 τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Θέρμου με εφτά (7) θέματα στην ημερήσια διάταξη, ως εξής:

1.  Ενημέρωση περί της ίδρυσης Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Θέρμου στο ακίνητο Λόη επί της κεντρικής πλατείας Θέρμου.

2. Aποδοχή χρηματοδότησης ποσού 12.400,00 € για την πρόταση «Επιχειρησιακό Σχέδιο για την εξασφάλιση κοινοχρήστων και κοινωφελών χώρων – Ε.Σ.Ε.Κ.Κ. Δήμου Θέρμου» που εντάχθηκε στο χρηματοδοτικό πρόγραμμα του Πράσινου Ταμείου «ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΙΣΟΖΥΓΙΟΥ» 2021, Άξονας Προτεραιότητας 2 (Α.Π.2) «Αστική Αναζωογόνηση και Λοιπές Δράσεις Περιβαλλοντικού Ισοζυγίου» και αναμόρφωση προϋπολογισμού έτους 2022.

3. Αλλαγή του τίτλου δημόσιας σύμβασης από «Μελέτες οργάνωσης και λειτουργίας κατασκήνωσης Θέρμου» σε «Σύνταξη φακέλου και έκδοση αδείας δόμησης εγκαταστάσεων κατασκήνωσης Θέρμου» με αναμόρφωση προϋπολογισμού.

4.  Αναμορφώσεις προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2022.

5. Καθορισμός επιβολής περιβαλλοντικού κόστους στο Δήμο Θέρμου.

6. Παραχώρηση χρήσης  δημοτικού χώρου για πραγματοποίηση εκδηλώσεων.

7. Έκδοση ψηφίσματος συμπαράστασης στο «ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ».

Η συνεδρίαση θα μεταδίδεται ζωντανά μέσω διαδικτύου και είναι δυνατή η παρακολούθησή της στην ιστοσελίδα του Δήμου (https://www.dimos-thermou.gr) επιλέγοντας πάνω δεξιά την επιλογή «Δείτε live το Συμβούλιο». Η επιλογή αυτή είναι διαθέσιμη την ώρα της συνεδρίασης. Εναλλακτικά είναι δυνατή η παρακολούθηση της συνεδρίασης στο κανάλι του Δήμου Θέρμου στο Youtube, (https://www.youtube.com/channel/UCRSVIlD9iSggZ2UuOG7dtKw), όπου είναι αποθηκευμένες σε video και όλες οι συνεδριάσεις και είναι δυνατό να αναζητηθούν ανά πάσα στιγμή.

Θέρμο, 30-06-2022

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΚΩΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Με απόλυτη επιτυχία η Υποδοχή Νέων Μελών του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Μεσολογγίου

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ