ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΑιτωλοακαρνανιαΘερμοΣυνεδριάζει την Τετάρτη το δημοτικό συμβούλιο Θέρμου – Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης

Συνεδριάζει την Τετάρτη το δημοτικό συμβούλιο Θέρμου – Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης

Συνεδριάζει την Τετάρτη το δημοτικό συμβούλιο Θέρμου – Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης

Την Τετάρτη 31 Αυγούστου 2022 και ώρα 18:00, θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος Θέρμου η 11η/2022 τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Θέρμου με έξι (6) θέματα στην ημερήσια διάταξη, ως εξής:

1. Αποδοχή των όρων χρηματοδότησης ύψους 169.200,00 € του Πράσινου Ταμείου  για το  έργου με τίτλο «ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΠΗΓΩΝ ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΟΥ – ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΣ ΧΩΡΟΣ ΠΗΓΗΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΚΑΛΟΥΔΙ ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΟΥ», στον Άξονα Προτεραιότητας 2 «Αστική Αναζωογόνηση & Λοιπές δράσεις Περιβαλλοντικού Ισοζυγίου» του Χρηματοδοτικού Προγράμματος «ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΙΣΟΖΥΓΙΟΥ, αναμόρφωση του προϋπολογισμού και ένταξη στο Τεχνικό Πρόγραμμα έτους 2022.

2. Aποδοχή χρηματοδότησης ποσού 150.000,00 € του Υπουργείου  Εργασίας και  Κοινωνικών Υποθέσεων  για την   «Προμήθεια και τοποθέτηση ξύλινων οικίσκων ντουζ και wc για τις ανάγκες της κατασκήνωσης Δήμου Θέρμου».

3. Μεταφορά Λαϊκής Αγοράς Θέρμου.

4. Έγκριση οικονομικής ενίσχυσης άπορου δημότη για το έτος 2022.

5.  Αναμορφώσεις προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2022.

6.  Έγκριση τριμηνιαίας έκθεσης αποτελεσμάτων εκτέλεσης προϋπολογισμού από 01-04-2022 μέχρι 30-06-2022.

Η συνεδρίαση θα μεταδίδεται ζωντανά μέσω διαδικτύου και είναι δυνατή η παρακολούθησή της στην ιστοσελίδα του Δήμου (https://www.dimos-thermou.gr) επιλέγοντας πάνω δεξιά την επιλογή «Δείτε live το Συμβούλιο». Η επιλογή αυτή είναι διαθέσιμη την ώρα της συνεδρίασης.

Εναλλακτικά είναι δυνατή η παρακολούθηση της συνεδρίασης στο κανάλι του Δήμου Θέρμου στο Youtube, (https://www.youtube.com/channel/UCRSVIlD9iSggZ2UuOG7dtKw), όπου είναι αποθηκευμένες σε video και όλες οι συνεδριάσεις και είναι δυνατό να αναζητηθούν ανά πάσα στιγμή.

Αύριο η συναυλία του Γιάννη Πλούταρχου στο Μεσολόγγι – Μία ακόμη μεγάλη συναυλία μαζί με τον Γιώργο και την Κατερίνα Κακοσαίου

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ