ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΣυνεδριάσεις εκτός Πατρών…

Συνεδριάσεις εκτός Πατρών…

Συνεδριάσεις εκτός Πατρών…

Στον Πύργο της Ηλείας συνεδρίασε χθες, το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας, με κύριο θέμα στην ημερήσια διάταξη τον οδικό άξονα Πατρών – Πύργου – Τσακώνας.

Το ενδιαφέρον είναι ότι πρόκειται για μια συνεδρίαση σε χρόνο όχι προεκλογικό και για ένα θέμα που «καίει» την Ηλεία. Ανάλογες συνεδριάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου, εκτός Πατρών παρουσία εκπροσώπων τοπικών φορέων είναι πρόθεση της περιφερειακής αρχής Φαρμάκη να γίνουν και στην Αιτωλοακαρνανία, με την κατάλληλη ευκαιρία.

Ο Νεκτάριος Φαρμάκης θέλει όσα έλεγε προεκλογικά για συνεργασία με τις τοπικές κοινωνίες να το κάνει πράξη και μέσα από τέτοιες συνεδριάσεις.

…αλλά προβληματίζει το live streaming

Μάλιστα πρόθεση της περιφερειακής αρχής είναι να «ανοίξει» περισσότερο τις συνεδριάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου μέσω της ζωντανής μετάδοσής τους από το διαδίκτυο.

Ο Απόστολος Κατσιφάρας δεν είχε φανεί να σκέπτεται κάτι τέτοιο, αντίθετα ο Ν. Φαρμάκης το σκέπτεται…

Όμως όντας ένας από τους πιο παλιούς του οργάνου δεν κρύβει τον προβληματισμό του για το αν το live streaming και η μόνιμη παρουσία καμερών στο Περιφερειακό Συμβούλιο επηρεάσει το επίπεδο των συζητήσεων μεταξύ των παρατάξεων.

Έως τώρα το επίπεδο των συζητήσεων στο Περιφερειακό Συμβούλιο έχει κρατηθεί σε πολύ καλό, υψηλό θα μπορούσε να πει κανείς επίπεδο, με πολιτικές και όχι επικοινωνιακές τοποθετήσεις από όλες σχεδόν τις παρατάξεις.

Εφημερίδα «Συνείδηση» 

Και τώρα ζητούνται άμισθοι αντιδήμαρχοι

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr