ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΣυνεδρίασε το Συντονιστικό του Δήμου Αγρινίου υπό το φόβο καιρικών κινδύνων

Συνεδρίασε το Συντονιστικό του Δήμου Αγρινίου υπό το φόβο καιρικών κινδύνων

Συνεδρίασε το Συντονιστικό του Δήμου Αγρινίου υπό το φόβο καιρικών κινδύνων

Συνεδρίασε το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο του Δήμου Αγρινίου προκειμένου τα μέλη του να σχεδιάσουν και να λάβουν μέτρα πολιτικής προστασίας για την αντιμετώπιση κινδύνων λόγω χιονοπτώσεων και παγετού και να συντονίσουν την από κοινού δράση τους. 

Οι ελλείψεις

Όπως τονίζεται σε ανακοίνωση του Δήμου, ο δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Πρέπει έγκαιρα να εντοπίσουμε τις ελλείψεις και τα σημεία που χρειάζεται να δώσουμε μεγαλύτερη έμφαση. Ήδη, από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, έχει ξεκινήσει η διάθεση αλατιού στην Αιτωλοακαρνανία. Σημαντικό ρόλο έχουν πρόεδροι οι οποίοι γνωρίζουν τις ελλείψεις και τα προβλήματα. Θα πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια και να αναβαθμίσουμε ακόμη περισσότερο τη συνεργασία ώστε να είμαστε έτοιμοι για όποιο πρόβλημα προκύψει».

Ο πρόεδρος του Τοπικού Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας Αντιδήμαρχος Σωτήρης Κολοβός ευχαρίστησε όλους τους εμπλεκόμενους στη διαδικασία για την ανταπόκριση: «Τα προβλήματα πρέπει να αναφέρονται στην πολιτική προστασία γιατί η ενημέρωση είναι σημαντικός παράγοντας για την επίλυση πολλών προβλημάτων. Έχουμε μπροστά μας έναν δύσκολο χειμώνα. Θα πρέπει να είμαστε σε επαγρύπνηση».

Ποιοι συμμετείχαν

Στη σύσκεψη συμμετείχαν επίσης ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΑ Κ. Κιτσοπάνος, ο δημοτικός σύμβουλος Ν. Θεοδωρόπουλος, ο Διοικητής Π.Υ Αγρινίου Ευστράτιος Πετράκης, οΥ ποδιοικητής Αστ. Διεύθυνσης Ακαρνανίας Δ. Λαμπράκης, ο προϊστάμενος της Πολιτικής Προστασίας Αιτωλοακαρνανίας Ν. Νικολόπουλος, πρόεδροι Κοινοτήτων, φορέων και συλλόγων, Δασαρχείου καθώς και υπηρεσιακά στελέχη του Δήμου Αγρινίου.

Εμπορικός Σύλλογος: “Εκτός πραγματικότητας” τα μέτρα για το Αγρίνιο

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr