ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοινωνικα ΝεαΗ συνέχεια της καταγγελίας για την κατειλημμένη παραλία στην Αγριλιά (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Η συνέχεια της καταγγελίας για την κατειλημμένη παραλία στην Αγριλιά (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Η συνέχεια της καταγγελίας για την κατειλημμένη παραλία στην Αγριλιά (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Μετά από επώνυμο e-mail που έλαβε χθες το mytikaspress.blogspot.com υπήρξε και συνέχεια της καταγγελίας, για την κατάληψη μίας πανέμορφης παραλίας στην Αγριλιά.

Συγκεκριμένα το δεύτερο μέρος της καταγγελίας αναφέρει: “Καλησπέρα, σας στέλνω καινούργιες φωτογραφίες. Πάλι πήγα για μπάνιο στη γνωστή παραλία. Βρήκα οικογένειες που απολάμβαναν την πανέμορφη παραλία της περιοχής μας. Με πληροφόρησαν ότι βρήκαν την ευκαιρία για μπάνιο καθημερινή μέρα, γιατί ο κύριος που όπως βλέπετε τις φωτογραφίες έχει φτιάξει και σκαλοπάτια, έρχεται από Παρασκευή μέχρι Κυριακή και τους διώχνει. Την παραλία την έχει περιφράξει με σύρμα. Ελπίζω ο Δήμος και το Λιμενικό Ταμείο να ελευθερώσουν την παραλία για να την χαίρεται όλος ο κόσμος. Ευχαριστώ για την φιλοξενία. Γνωρίζω και τα ονόματα των κυρίων.

Η αρχική καταγγελία είχε ως εξής: “Πήγα για μπάνιο λίγο πιο πέρα από την Αγριλιά και βρήκα τις παραλίες με τραπέζια, ξαπλώστρες και καρέκλες από οικογένειες, κανονική κατάληψη. Δεν είχαμε τόπο να κάτσουμε. Πάνω στην ελιά έχουνε κατάσταση για αιώρα και αιώρες. Είχανε ψησταριά. Η κατάσταση είναι τραγική. Νομίζω ότι οι παραλίες είναι για τους δημότες, όχι για εξοχική κατοικία. Δεν μπορεί να κάνει ότι θέλει ο καθένας”.

mytikaspress.blogspot.com

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr