ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοινωνικα ΝεαΣυνδρομή από τη ΜΕΘ Covid-19 Ιωαννίνων σε αυτή του Αγρινίου

Συνδρομή από τη ΜΕΘ Covid-19 Ιωαννίνων σε αυτή του Αγρινίου

Συνδρομή από τη ΜΕΘ Covid-19 Ιωαννίνων σε αυτή του Αγρινίου

Ο Διευθυντής της ΜΕΘ Ιωαννίνων χθες στη ΜΕΘ του Αγρινίου.

Σήμερα επισκέπτεται το Νοσοκομείο Αγρινίου κλιμάκιο εμπειρογνωμόνων του Υπουργείου Υγείας και του ΟΔΙΠΥ προκειμένου, όπως είχε προαναγγελθεί από τον αναπληρωτή Υπουργό Υγείας Βασίλη Κοντοζαμάνη να εξετάσει την κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Αγρινίου, με αφορμή το απόλυτο ποσοστό θνητότητας που παρουσιάζει.

Ωστόσο πριν εξεταστεί το τι πήγε στραβά και έκανε τη ΜΕΘ του Αγρινίου να έχει αυτή τη μακάβρια πρωτιά, προέχει να αντιμετωπιστούν τα όποια περιστατικά ασθενών με covid υπάρχουν στη Μονάδα.

Αυτή τη στιγμή στη Μονάδα βρίσκεται διασωληνωμένος ένας ασθενής που νοσεί από κορονοϊό και προκειμένου να υπάρξει η καλύτερη δυνατή διαχείριση του περιστατικού, χθες με εντολή του διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη επισκέφθηκε τη ΜΕΘ ο Διευθυντής της ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων και αναπληρωτής Καθηγητής Εντατικής Θεραπείας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστήμιου Ιωαννίνων, Βασίλειος Κουλούρας.

Υπήρξε συνεργασία του με τους γιατρούς της Μονάδας και δεν αποκλείεται εφόσον κριθεί σκόπιμο και φυσικά το επιτρέπει και η κατάσταση του ασθενούς να μεταφερθεί αυτός στη ΜΕΘ Ιωαννίνων.

Δημήτρης Παπαδάκης

Πηγή φωτογραφίας: kathimerini.gr

Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου: Καραδοκούν απατεώνες – Πώς αποσπούν χρηματικά ποσά

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr