Σύνδεσμος Γεωπόνων Αιτωλοακαρνανίας: Οι στόχοι για το 2023 παρουσιάστηκαν στην κοπή πίτας (εικόνες)

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συνδέσμου Γεωπόνων Νομού Αιτωλοακαρνανίας την προηγούμενη Κυριακή (29.1.23) στο Αγρίνιο.

πίτα Γεωπόνοι Αγρίνιο

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συνδέσμου Γεωπόνων Νομού Αιτωλοακαρνανίας την προηγούμενη Κυριακή (29.1.23) στο Αγρίνιο.

Στην εκδήλωση οι παρευρισκόμενοι, γεωπόνοι μέλη και φίλοι του Συλλόγου, εκτός από τις καθιερωμένες ευχές, αντάλλαξαν απόψεις και μοιράστηκαν προβληματισμούς και ιδέες για τα ζητήματα του κλάδου αλλά και του ευρύτερου γεωργικού τομέα.

Δοθείσης της ευκαιρίας, όπως αναφέρεται σε σχετική ανάρτηση (απ' όπου και το φωτογραφικό υλικό). η πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ ενημέρωσαν τους παρευρισκόμενους για τους στόχους του Συνδέσμου για το 2023.

Συγκεκριμένα:

  1. Για την πραγματοποίηση στις 22 Μαρτίου εκδήλωσης, που θα αφορά στην παρουσίαση του βιβλίου του ιστορικού κ. Δημήτρη Παναγιωτόπουλου με τίτλο "Οι αγρότες στην ελληνική ιστορία" (εκδόσεις Πατάκη). Το βιβλίο πραγματεύεται το ρόλο και τη διαχρονική πορεία της κοινωνικής κατηγορίας ή τάξης αυτής των αγροτών, με σημείο εκκίνησης τους χρόνους πριν την επανάσταση μέχρι και τις μέρες μας. Η εκδήλωση θα είναι συν διοργάνωση του Συνδέσμου Γεωπόνων με την Ιστορική Αρχαιολογική Εταιρεία Δυτικής Στερεάς Ελλάδας.
  2. Για τη διοργάνωση ιστορικής επετειακής εκδήλωσης στο τέλος του έτους, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης των 80 ετών από την ίδρυση του Συνδέσμου με σκοπό την ανάδειξη της προσφοράς και της συμβολής των γεωπόνων - μελών του Συνδέσμου στην τοπική κοινωνία, τα τελευταία 80 έτη, από πλευράς επιστημονικής, συνδικαλιστικής, συντεχνιακής κλπ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου ευχήθηκε σε όλους τους παρευρισκόμενους καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία και ευχαρίστησε τα μέλη του και τους φίλους για την συμμετοχή τους αλλά και τους χορηγούς της εκδήλωσης που στήριξαν την προσπάθεια τους.

Υπόθεση Πισπιρίγκου: Η Αγγελική Τσιόλα καταθέτει αγωγή κατά παθολογονατόμου