Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Νομού Αιτωλ/νίας: Σεμινάριο με θέμα “Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού”

Είναι η πρώτη φορά που διοργανώνεται αυτός ο κύκλος σεμιναρίων και απευθύνεται στοχευμένα στους επαγγελματίες

<p>SENA</p>

Ο Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Νομού Αιτωλοακαρνανίας (Ε.Ν.Α.) και το Τμήμα Επιστήμης & Τεχνολογίας Τροφίμων του Πανεπιστημίου Πατρών με έδρα το Αγρίνιο διοργανώνουν κύκλο σεμιναρίων για επιχειρήσεις με τίτλο “Το Πανεπιστήμιο εκπαιδεύει τη μικρή επιχείρηση”.

Το δεύτερο σεμινάριο με θέμα “Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού” θα γίνει τη Δευτέρα, ώρα 19:00 στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Αγρινίου (πρώην Τράπεζα Ελλάδος). Θα μιλήσει ο καθηγητής Πανεπιστημίου Πατρών Δρ Κλεάνθης Κατσαρός.

Ο κύκλος σεμιναρίων περιλαμβάνει τέσσερις θεματικές ενότητες :

1. Συστήματα Διασφάλισης Ποιότητας (Τετάρτη 20/3/24) -πραγματοποιήθηκε-

2. Διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού (Δευτέρα 8/4/24)

3. Κοστολόγηση (Δευτέρα 22/4/24)

4. Πωλήσεις και τεχνικές Marketing (Δευτέρα 13/5/24)

«Είναι η πρώτη φορά που διοργανώνεται αυτός ο κύκλος σεμιναρίων και απευθύνεται στοχευμένα στους επαγγελματίες. Με την ολοκλήρωση του οι επιχειρηματίες θα έχουν εκπαιδευτεί στις βασικές αρχές διοίκησης μιας επιχείρησης και θα αποκτήσουν δεξιότητες που θα τους βοηθήσουν να λάβουν τις απαραίτητες στρατηγικές αποφάσεις για την ανάπτυξη της επιχείρησής τους», τονίζει η σχετική ενημέρωση.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Διασύνδεση ταμειακών με POS: «Αγνοούνται» 10.000 έως 12.000 επιχειρήσεις

Περισσότερες από 255.000 επιχειρήσεις είτε ολοκλήρωσαν (145.000) τη διασύνδεση των ταμειακών μηχανών με τα POS, είτε έχουν κλείσει ραντεβού με τεχνικό (110.000) έως το τέλος Απριλίου