ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΠολιτικα ΝεαΣυνάντηση Τσιάρα – Παπαναστασίου στο γραφείο της πρώην Τράπεζας της Ελλάδος (video + φωτο)

Συνάντηση Τσιάρα – Παπαναστασίου στο γραφείο της πρώην Τράπεζας της Ελλάδος (video + φωτο)

Συνάντηση Τσιάρα – Παπαναστασίου στο γραφείο της πρώην Τράπεζας της Ελλάδος (video + φωτο)

Μετά την επίσκεψη του Υπουργού Δικαιοσύνης Κώστα Τσιάρα που προηγήθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο Αγρινίου , ο κ. Τσιάρας μετέβη στο Δημαρχείο της πόλης όπου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Γιώργο Παπαναστασίου.

Η συνάντηση έλαβε χώρα στο γραφείο του δημάρχου Αγρινίου, στο κτίριο της πρώην Τράπεζας της Ελλάδος. Μετά από σύντομες δηλώσεις στα τοπικά ΜΜΕ, ακολούθησε συνάντηση μεταξύ των δύο κατ’ ιδίαν στη βάση κι ενός υπομνήματος που παρέδωσε ο κ. Παπαναστασίου στον Γραμματέα Στρατηγικού Σχεδιασμού, Βασίλη Φεύγα.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης κ. Τσιάρας εξέφρασε την χαρά του για την συνάντηση με τον Δήμαρχο Αγρινίου, επιδιώκοντας, όπως είπε, να δούμε όλα τα ζητήματα που αφορούν την τοπική κοινωνία. “Είναι ανάγκη η τοπική κοινωνία να συμβάλλει στην προσπάθεια να κρατηθεί η πατρίδα μας και να κάνει τα επόμενα βήματα. Πιστεύουμε ότι η προσπάθεια της Κυβέρνησης θα εκτιμηθεί και θα αποτιμηθεί από την κοινωνία, παρά τις δύσκολες συνθήκες, όπως και ότι η επαφή μας με τους θεσμικούς περιφερειακούς φορείς θα έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα», επεσήμανε.

Στην δική του δήλωση ο δήμαρχος Αγρινίου επεσήμανε ότι ο σκοπός της συνάντησης ήταν η ανάδειξη όλων όσων που αφορούν την περιοχή, ενώ σε ερώτηση της “Σ” αν υπάρχει κάτι ειδικό στην ατζέντα δεν προέβη σε κάποιο σχόλιο. “Έχουμε ετοιμάσει ‘ένα υπόμνημα με όλα όσα απασχολούν την περιοχή μας που θεωρούμε έχει μείνει πίσω, στερούμενο μεγάλων έργων υποδομής. Όλοι ξέρουμε τις και δυσλειτουργίες που υπάρχουν και τις περιγράφω με το υπόμνημα που παρέδωσα στον υπεύθυνο στρατηγικού σχεδιασμού της Νέας Δημοκρατίας. Η συνεργασία της τοπικής αυτοδιοίκησης με την κεντρική εξουσία είναι το ζητούμενο και η μείωση των αδικιών στην περιφέρεια», τόνισε.

Μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης στο Αγρίνιο, ο υπουργός επρόκειτο να συνεχίσει την περιοδεία του στην περιοχή με επίσκεψη στο Μεσολόγγι, στο Δικαστικό Μέγαρο, στον Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας Δαμασκηνό και στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας.

Δείτε φωτορεπορτάζ και βιντεο

Υπουργός Δικαιοσύνης από Αγρίνιο: “Δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή ενδεχόμενο να φύγει το Εφετείο και το Πρωτοδικείο από το Αγρίνιο” (εικόνες)

 

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ