ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΠολιτικα ΝεαΟ Θανάσης Παπαθανάσης συναντήθηκε με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο (εικόνες)

Ο Θανάσης Παπαθανάσης συναντήθηκε με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο (εικόνες)

Ο Θανάσης Παπαθανάσης συναντήθηκε με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο (εικόνες)

Συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος, κ.Ιερώνυμο πραγματοποίησε ο υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Αιτωλοακαρνανίας, κ. Θανάσης Παπαθανάσης.

Ο Αρχιεπίσκοπος, αφού καλωσόρισε τον Θανάση Παπαθανάση, συζήτησε μαζί του θέματα κοινού ενδιαφέροντος και ενημερώθηκε από τον κ.Παπαθανάση για το έργο που γίνεται στην Αιτωλοακαρνανία και τη στήριξη που προσφέρει ο ίδιος στην Εκκλησία και τις δομές της.

Ο Θανάσης Παπαθανάσης ευχαρίστησε τον Αρχιεπίσκοπο για την συνάντηση και επισήμανε το σημαντικό ρόλο της Εκκλησίας στην αντιμετώπιση κοινωνικών ζητημάτων που απασχολούν την κοινωνία μας και την ανάγκη στήριξης των ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων και κατέληξε:«Χρειάζεται διαρκής αγώνας και συνεργασία διότι είμαστε σε μια εποχή με πολλές δυσκολίες και η κοινωνία μας χρειάζεται στήριξη».

Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος, κ.Ιερώνυμος του ευχήθηκε καλή επιτυχία στον αγώνα του στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές.

Η Νίκη Κεραμέως για την απώλεια της μαθήτριας στα Τρίκαλα πού είχε καταγωγή από το Θέρμο

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ