ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοινωνικα ΝεαΣυνάντηση της αναπληρώτριας διοικήτριας του Νοσοκομείου με το δήμαρχο Μεσολογγίου

Συνάντηση της αναπληρώτριας διοικήτριας του Νοσοκομείου με το δήμαρχο Μεσολογγίου

Συνάντηση της αναπληρώτριας διοικήτριας του Νοσοκομείου με το δήμαρχο Μεσολογγίου

Συνάντηση γνωριμίας με τη νέα αναπληρώτρια διοικήτρια του Νοσοκομείου Μεσολογγίου Ελένη Φιλιπποπούλου είχε στο γραφείο του ο δήμαρχος Μεσολογγίου Κώστας Λύρος.

Ο κ. Λύρος αφού τη συνεχάρη  και της ευχήθηκε καλή δύναμη και επιτυχία στα καθήκοντά της, δήλωσε ότι θα είναι στη διάθεσή της για μια γόνιμη συνεργασία προς όφελος του νοσηλευτικού ιδρύματος της πόλης.

«Η επιτυχία της νέας διοικήτριας θα είναι και επιτυχία για την Δημοτική μας Αρχή και βέβαια για τόπο μας», δήλωσε μεταξύ άλλων μετά το τέλος της συνάντησης ο δήμαρχος σημειώνοντας ταυτόχρονα ότι «η κάθε είδους στήριξη, η προσήλωση στην επιτυχή λειτουργία του Νοσοκομείου και η προσπάθεια για αναβάθμισή του είναι καθήκον και υποχρέωση όλων».

Προς τούτο προγραμματίζεται για το επόμενο διάστημα και νέα συνάντηση, παρουσία και υπηρεσιακών παραγόντων και άλλων στελεχών του ιδρύματος ώστε να γίνει αναλυτική συζήτηση επί συγκεκριμένων θεμάτων.

Από την πλευρά της η κ. Φιλιπποπούλου εκδήλωσε την πρόθεσή της να συνεργαστεί εποικοδομητικά με την Δημοτική Αρχή καθώς οι στόχοι είναι κοινοί.

Πανελλήνιες 2021: Τα θέματα σε Ιστορία, Φυσική και Οικονομία

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr