ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΝαυπακτοςΣυνάντηση για θέματα ασφάλειας και υγείας με εργαζόμενους του Δ. Ναυπακτίας

Συνάντηση για θέματα ασφάλειας και υγείας με εργαζόμενους του Δ. Ναυπακτίας

Συνάντηση για θέματα ασφάλειας και υγείας με εργαζόμενους του Δ. Ναυπακτίας

Συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Θ.Κοτρωνιάς και η Πρόεδρος του Συλλόγου Β.Νταουσάνη. Ο Δήμος Ναυπακτίας ανταποκρίθηκε στο αίτημα του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Ναυπακτίας και Δωρίδας για την πραγματοποίηση συνάντησης με αφορμή την Έκθεση Επαγγελματικού Κινδύνου που συντάσσεται από τον Ιατρό Εργασίας και τον Τεχνικό Ασφαλείας.  Σε αυτή συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Διεύθυνσης Περιβάλλοντος κ.Θωμάς Κοτρωνιάς, η Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων κ.Βάσω Νταουσάνη, ο Ιατρός Εργασίας κ.Δημήτρης Πολυδωρόπουλος, ο Τεχνικός Ασφαλείας κ.Ηλίας Νικόπουλος, οι εργαζόμενοι των Τμημάτων Περιβάλλοντος, Ηλεκτρομηχανολογικών, Καθαριότητας, οδηγοί και χειριστές μηχανημάτων.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ειδική αναφορά υπήρξε στο ευρύ πρόγραμμα εμβολιασμών που εφαρμόζεται για την προστασία από τέτανο και ηπατίτιδα, καθώς και στις εξετάσεις των εργαζομένων στις οποίες προβαίνει έγκαιρα ο Δήμος Ναυπακτίας. Επιπλέον, αναλύθηκαν θέματα ασφαλείας, εργατικών ατυχημάτων, καθώς και θέματα υγείας και υγιεινής.

Από την πλευρά του Συλλόγου Εργαζομένων σημειώθηκε ότι θα πρέπει να ακολουθούνται τα προβλεπόμενα στα ζητήματα προστασίας και ασφάλειας του προσωπικού ενώ ταυτόχρονα, εκφράστηκε η ικανοποίηση για τη δρομολογούμενη από το Δήμο Ναυπακτίας ανανέωση του στόλου των οχημάτων του.

2ο Γενικό Λύκειο Αγρινίου: Σημαντική διάκριση του μαθητή Πετράκη Εμμανουήλ στην 38η Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr