ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΣυνάντηση Προεδρείου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας με την φυσική και πολιτική ηγεσία στην Πάτρα (ΦΩΤΟ)

Συνάντηση Προεδρείου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας με την φυσική και πολιτική ηγεσία στην Πάτρα (ΦΩΤΟ)

Συνάντηση Προεδρείου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας με την φυσική και πολιτική ηγεσία στην Πάτρα (ΦΩΤΟ)

Σας γνωρίζουμε ότι την 13-06-2020 κατόπιν προσκλήσεως το Προεδρείο της Ένωσής μας συναντήθηκε με τον Υπουργό Δημοσίας Τάξης κ. Μιχαήλ Χρυσοχοΐδη, τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. Μιχαήλ Καραμαλάκη, τον Αστυνομικό Διευθυντή ΓΕ.Π.Α.Δ.Ε.  Ταξίαρχο κ. Απόστολο  Μαρτζάκλη.

Από το Πρόεδρο, πέραν των θεμάτων που αφορούν υλικοτεχνική υποδομή, οχήματα εξοπλισμός των ομάδων ΔΙ.ΑΣ., Ο.Π.Κ.Ε, Διμοιρίας Υποστήριξης, τέθηκε στον Υπουργό και στους ανωτέρω παρευρισκόμενους,  το θέμα της ίδρυσης-λειτουργίας και στελέχωσης του Αστυνομικού Σταθμού Αερολιμένα Ακτίου καθώς και το θέμα του κτηρίου του Αστυνομικού Τμήματος Ακτίου Βόνιτσας.

Ο Υπουργός δεσμεύτηκε για την ίδρυση – λειτουργία και στελέχωση του Αστυνομικού Σταθμού Αερολιμένα Ακτίου το συντομότερο δυνατό ενώ για το κτηριολογικό πρόβλημα του Αστυνομικού Τμήματος Ακτίου Βόνιτσας αν βρεθεί παραχωρηθέντας χώρος από τον Δήμο είναι θετικός για την άμεση μετακόμισή του σε κτήριο ή να χτιστεί εξάρχης σε οικόπεδο που θα παραχωρηθεί δωρεάν. Όσον αφορά των εξοπλισμό των παραπάνω ομάδων ήδη τρέχει πρόγραμμα για προμήθεια και χορηγία εξοπλισμού.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ Χρήστος

Ο Γενικός Γραμματέας ΔΙΩΤΗΣ  Νικόλαος

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr