ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΣυνάντηση του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Κρυονερίου Ναυπακτίας με τον Θ. Μαυρομάτη για τα προβλήματα της περιοχής

Συνάντηση του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Κρυονερίου Ναυπακτίας με τον Θ. Μαυρομάτη για τα προβλήματα της περιοχής

Συνάντηση του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Κρυονερίου Ναυπακτίας με τον Θ. Μαυρομάτη για τα προβλήματα της περιοχής

Στις 6 Μαρτίου 2023 ημέρα Δευτέρα, αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου του Περιβαλλοντικού Φυσιολατρικού Πολιτιστικού Συλλόγου Οικισμού Κρυονερίου, συναντήθηκε στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος με τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Μαυρομάτη όταν και κατέθεσε υπόμνημα με μια σειρά θεμάτων τα οποία χρήζουν άμεσης επίλυσης στην ευρύτερη περιοχή του Κρυονερίου Ναυπακτίας.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ενημέρωση, τα βασικά θέματα της συζήτησης αφορούσαν τα εξής:

1. Εκπόνηση μελέτης για κατασκευή παραλιακού δρόμου με πεζοδρόμηση και φωταγώγηση στο παραλιακό μέτωπο Κρυονερίου – Καβουρότρυπας.

2. Σήμανση στην Ιονία Οδό – Ε55 προς Κρυονέρι στους κόμβους και στους παράδρομους της Κάτω Βασιλικής, του Ευηνοχωρίου και του Μεσολογγίου και στις δύο κατευθύνσεις.

3. Ασφαλτόστρωση και στις δύο όχθες του ανακατασκευασμένου δρόμου του ποταμού Ευήνου ποταμού από και προς το Κρυονέρι.

Ο κ. Μαυρομάτης παρείχε απαντήσεις στα εξής θέματα:

1. Έχει ξεκινήσει η μελέτη για την ανάπλαση του παραλιακού μετώπου Κρυονερίου – Καβουρότρυπας με ασφαλτόστρωση, πεζοδρόμηση, φωτισμό κτλ.

2. Δεσμεύθηκε πως αν επιτραπεί η σήμανση στο νέο εθνικό οδικό δίκτυο της Ιονίας Οδού Ε55 και για άλλα χωριά και οικισμούς τα οποία είναι απομακρυσμένα από τις εξόδους του οδικού δικτύου, θα πράξει το ίδιο και για την περιοχή Κρυονερίου.

3. Η ασφαλτόστρωση και η απαραίτητη σήμανση του νέου παρακαμπτήριου δρόμου στην περιοχή του Ευήνου ποταμού θα ολοκληρωθεί και στις δύο όχθες.

 

Ο σύλλογος ευχαριστεί τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος κ. Μαυρομάτη για την υποδοχή, για την συζήτηση των σημαντικών θεμάτων καθώς και για την διάθεση εξεύρεσης λύσεων σε θέματα ζωτικής σημασίας για την ευρύτερη περιοχή του Κρυονερίου.

Ιόνια Οδός: Διαδοχικές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μέχρι τις 20 Ιουλίου λόγω εργασιών

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ