ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΜεσολογγιΣυνάντηση Μητροπολίτη Δαμασκηνού με τον κ.Φώτη Σκληρό στα γραφεία της Μητρόπολης

Συνάντηση Μητροπολίτη Δαμασκηνού με τον κ.Φώτη Σκληρό στα γραφεία της Μητρόπολης

Συνάντηση Μητροπολίτη Δαμασκηνού με τον κ.Φώτη Σκληρό στα γραφεία της Μητρόπολης

Τον Μητροπολίτη Δαμασκηνό επισκέφθηκε στα γραφεία της Μητρόπολης ο κύριος Φώτης Σκληρός στο πλαίσιο της ανάληψης των καθηκόντων του ως Διευθυντής στο 1ο Λύκειο Μεσολογγίου – Παλαμαϊκή Σχολή

Η Ενημέρωση του κ. Φώτη Σκληρού

Στο πλαίσιο ανάληψης των καθηκόντων μου, ως Διευθυντής στο 1ο Λύκειο Μεσολογγίου – Παλαμαϊκή Σχολή, είχα την τιμή να επισκεφθώ τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνό, στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως στο Μεσολόγγι.

Στην συνάντηση αυτή μου δόθηκε η ευκαιρία να γίνω κοινωνός του Θεάρεστου, Ποιμαντικού και Πνευματικού έργου του και να συμμετάσχω σε μία εξαιρετικά εποικοδομητική συζήτηση με ανταλλαγή σκέψεων, απόψεων, προβληματισμών αλλά και προτάσεων για θέματα κοινού ενδιαφέροντος, με την Εκκλησία αρωγό και συμπαραστάτη στην προσπάθεια για το όφελος της τοπικής κοινωνίας και το μέλλον των παιδιών μας.

Θα ήθελα να εκφράσω και δημόσια τις ειλικρινείς και θερμές ευχαριστίες μου προς τον Σεβασμιώτατο για τον πολύτιμο χρόνο που μου διέθεσε, για την ευγενική προσφορά του συγγράμματός του «’Από καρδίας» καθώς και για την αποδοχή της πρόσκλησης να παραστεί στην τελετή του αγιασμού του σχολείου μας κατά την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Κρυονέρι: Οριοθετήθηκε η πυρκαγιά σε δύσβατο σημείο της Βαράσοβας

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ