ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΠολιτικα ΝεαΑναμένει συνάντηση με Κ. Καραμανλή η συντονιστική επιτροπή για το δρόμο Πλατυγιάλι-Αγρίνιο-Καρπενήσι-Λαμία

Αναμένει συνάντηση με Κ. Καραμανλή η συντονιστική επιτροπή για το δρόμο Πλατυγιάλι-Αγρίνιο-Καρπενήσι-Λαμία

Αναμένει συνάντηση με Κ. Καραμανλή η συντονιστική επιτροπή για το δρόμο Πλατυγιάλι-Αγρίνιο-Καρπενήσι-Λαμία

Αναμένει συνάντηση με Κ. Καραμανλή η συντονιστική επιτροπή για το δρόμο Πλατυγιάλι-Αγρίνιο-Καρπενήσι-Λαμία και στο πλαίσιο αυτό απέστειλε επιστολή. Κύριε Υπουργέ χιλιάδες πολίτες Αιτωλοακαρνανίας και Ευρυτανίας περιμένουν συνάντηση για το δρόμο Πλατυγιάλι-Αγρίνιο-Καρπενήσι-Λαμία. Πότε θα γίνει; αναφέρει 

Σε εκδήλωση του περασμένου Μαρτίου στο Αγρίνιο με πρόσκληση του συντονιστικού πολιτών σύσσωμοι Δήμαρχοι Αιτωλοακαρνανίας – Ευρυτανίας, Βουλευτές Αιτωλοακαρνανίας, Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος και Περιφερειακή Αρχή Στερεάς Ελλάδος ένωσαν τις φωνές τους για την επιτακτική αναγκαιότητα υλοποίησης του ξεχασμένου διευρωπαϊκού δρόμου Πλατυγιάλι – Αγρίνιο – Καρπενήσι – Λαμία, η κατασκευή του οποίου αποτελεί υποχρέωση της χώρας απέναντι στην Ε.Ε.

Μάλιστα ακολούθησαν και αποφάσεις όχι μόνο του Δημοτικού Συμβουλίου Καρπενησίου αλλά και του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδος με ευρεία πλειοψηφία για την άμεση προτεραιότητα που έχει το έργο.

Μετά από την επίσκεψη του Δημάρχου Αγρινίου ενημερωθήκαμε ότι υπήρχε η πρόθεση να γίνει η συνάντηση αρχές Απριλίου.

Πέρασε όμως ένας μήνας και όχι μόνο η συνάντηση δεν έγινε ακόμα αλλά υπήρξαν και νέα εμπόδια για το δρόμο Καρπενήσι – Λαμία.

Κύριε Υπουργέ,

Αναμένουμε με αγωνία και έκδηλο ενδιαφέρον τη συνάντηση για το μεγάλο αυτό έργο που θα ενώσει τις Δυτικές με τις Ανατολικές ακτές της Κεντρικής Ελλάδας και το Λιμάνι του Πλατυγιαλίου με την Λαμία.

Ο κόσμος όπως έδειξε με τις χιλιάδες υπογραφές που συγκεντρώθηκαν και την κινητοποίηση του Μαρτίου βρίσκεται σε αναβρασμό και θα προβεί σε περαιτέρω δυναμικές και αγωνιστικές κινητοποιήσεις.

Συνάντηση εργασίας Κ. Μητσοτάκη – Σπ. Κωνσταντάρα

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr