ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΠολιτικα ΝεαΣυνάντηση Καραγκούνη με τους προέδρους των κοινοτήτων Πιτσιναίικων – Ριγανίου για την αποκατάσταση της επαρχιακής οδού (εικόνες)

Συνάντηση Καραγκούνη με τους προέδρους των κοινοτήτων Πιτσιναίικων – Ριγανίου για την αποκατάσταση της επαρχιακής οδού (εικόνες)

Συνάντηση Καραγκούνη με τους προέδρους των κοινοτήτων Πιτσιναίικων – Ριγανίου για την αποκατάσταση της επαρχιακής οδού (εικόνες)

Συνάντηση πραγματοποίησε ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Κώστας Καραγκούνης με τον Πρόεδρο Πιτσιναίικων κ. Πολύδωρο Σταμάτη, τον πρόεδρο Ριγανίου κ. Λιόνα Φίλιππο καθώς και κατοίκους της περιοχής σχετικά με την αποκατάσταση της επαρχιακής οδού Πιτσιναίικων – Ριγανίου στην είσοδο Καστρακίου.

Ο Βουλευτής είχε για μια ακόμη φορά την ευκαιρία να δει από κοντά την πρόοδο των εργασιών  για την αποκατάσταση της ζημίας η οποία δυσχεραίνει την διέλευση τόσο των κατοίκων όσο και των επισκεπτών του ορεινού όγκου της Ναυπακτίας.

Μάλιστα, υπήρξε σχετική επικοινωνία του βουλευτή με τον Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών και Έργων Δυτικής Ελλάδας κ. Μαυρομμάτη Θανάση κατά την οποία  τον ενημέρωσε πως η διαδικασία των εργασιών και των διαγωνιστικών διαδικασιών είναι σε εξέλιξη με ορίζοντα τους επόμενους μήνες να ενταθεί η προσπάθεια για ολοκλήρωση και  αποκατάσταση του οδικού δικτύου.

Συνάντηση Καραγκούνη με τους προέδρους των κοινοτήτων Πιτσιναίικων - Ριγανίου για την αποκατάσταση της επαρχιακής οδού (εικόνες)

Που θα πραγματοποιηθούν δωρεάν rapid test αύριο σε Αγρίνιο και Μεσολόγγι

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ