ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕλλαδαΣυνάντηση Φώφης Γεννηματά με Ζέφη Δημαδάμα μετά από την καταγγελία για παρενόχληση

Συνάντηση Φώφης Γεννηματά με Ζέφη Δημαδάμα μετά από την καταγγελία για παρενόχληση

Συνάντηση Φώφης Γεννηματά με Ζέφη Δημαδάμα μετά από την καταγγελία για παρενόχληση

Τα όσα κατήγγειλε η αναπληρώτρια εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής αφορούν πρόσωπο που έχει αποσυρθεί από την πολιτική ζωή

Συνάντηση με την Ζέφη Δημαδάμα είχε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά – με αφορμή την καταγγελία της  για την σεξουαλική παρενόχληση από πολιτικό στο παρελθόν. Η κυρία Γεννηματά εξέφρασε την συμπαράστασή της και την ενημέρωσε για την στήριξή της σε κάθε κίνησή της σε νομικό και όχι μόνο επίπεδο. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση της κυρίας Δημαδάμα αφορά πρόσωπο που δεν ανήκει στην οικογένεια του ΠΑΣΟΚ και έχει αποσυρθεί εδώ και χρόνια από την ενεργό πολιτική.

Νωρίτερα, σήμερα το πρωί το Κίνημα Αλλαγής εξέδωσε ανακοίνωση, όπου τονίζεται το μήνυμα της κυρίας Γεννηματά: «Είμαστε δίπλα στη Ζέφη στην προσπάθειά της να βοηθήσει να σπάσει η σιωπή και ζητούμε να πέσει φως και στην καταγγελία της. Κάθε γυναίκα που μοιράζεται την οδυνηρή της εμπειρία, μας αναγκάζει όλους να δούμε επιτέλους κατάματα το πρόβλημα. Κάθε γυναίκα που σπάει τη σιωπή είναι μια νίκη απέναντι στο φόβο και την καταπίεση, ένα βήμα πιο κοντά στο σεβασμό της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και την ισότητα. Είναι ένας αγώνας που μας χρειάζεται όλους, μας αφορά όλους και όλες».

protothema.gr

foto protothema.gr

Κ.Καραγκούνης: “Άμεση αποκατάσταση των ζημιών σε Μεσολόγγι και Άκτιο-Βόνιτσα”

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr