ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΔυτικη ΕλλαδαΣυνάντηση εργασίας του Βοηθού Περιφερειάρχη σε θέματα Ολυμπισμού και Αθλητισμού με αθλητικούς φορείς και συλλόγους της Αιτωλοακαρνανίας (ΦΩΤΟ)

Συνάντηση εργασίας του Βοηθού Περιφερειάρχη σε θέματα Ολυμπισμού και Αθλητισμού με αθλητικούς φορείς και συλλόγους της Αιτωλοακαρνανίας (ΦΩΤΟ)

Συνάντηση εργασίας του Βοηθού Περιφερειάρχη σε θέματα Ολυμπισμού και Αθλητισμού με αθλητικούς φορείς και συλλόγους της Αιτωλοακαρνανίας (ΦΩΤΟ)

Ο Βοηθός Περιφερειάρχη σε θέματα Ολυμπισμού και Αθλητισμού, Δημήτρης Νικολακόπουλος, συναντήθηκε την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019 στο Δημαρχείο Αγρίνιου με εκπροσώπους των αθλητικών φορέων και συλλόγους της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας.

Η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από τρεις άξονες: Τις αθλητικές εγκαταστάσεις της περιοχής, τις αθλητικές δράσεις και εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί ή μπορούν να προγραμματιστούν καθώς και την Αφή της Ολυμπιακής Φλόγας.

Έμφαση δόθηκε στις δυνατότητες που υπάρχουν για αποκατάσταση φθορών στις αθλητικές εγκαταστάσεις και τη δημιουργία νέων υποδομών, καθώς και σε δράσεις που μπορούν να υλοποιηθούν εντός της νέας χρονιάς.

Ο κ. Νικολακόπουλος ζήτησε τη συμβολή των αθλητικών φορέων της περιοχής, οι οποίοι, όπως τόνισε χαρακτηριστικά, «γνωρίζουν και αφουγκράζονται καλύτερα τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας, ώστε να διαμορφωθεί ένα πλάνο δράσεων όσο το δυνατόν καινοτόμο, ενόψει της Αφής Ολυμπιακής Φλόγας».

Η εορτή του Αγίου Σπυρίδωνος στην Ιερά Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας (ΦΩΤΟ)

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr