ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑυτοδιοικητικές Εκλογές 2023Συνάντηση Παπαναστασίου με τους αθλητές και τις αθλήτριες του ΑΣ Θησέα Αιτωλοακαρνανίας

Συνάντηση Παπαναστασίου με τους αθλητές και τις αθλήτριες του ΑΣ Θησέα Αιτωλοακαρνανίας

Συνάντηση Παπαναστασίου με τους αθλητές και τις αθλήτριες του ΑΣ Θησέα Αιτωλοακαρνανίας

Τους αθλητές και τις αθλήτριες του ΑΣ Θησέα Αιτωλοακαρνανίας που πρωταγωνίστησαν στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα kickboxing WAKO με την εθνική ομάδα υποδέχτηκε στο Δημαρχείο Αγρινίου ο Γιώργος Παπαναστασίου.

Η εθνική ομάδα κατάφερε με 8 αθλητές και προπονητή τον Νίκο Κακαρελη Νίκο να κατακτήσει 4 μετάλλια, 1 χρυσό και 3 χάλκινα μετάλλια και να σηκώσει την ελληνική σημαία στην κορυφή μέσα στην Τουρκία.

Στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου ανέβηκε η παγκόσμια πρωταθλήτρια και  πρωταθλήτρια Ευρώπης Αναστασία Βλάχου–Τριανταφυλλάκη, με ένα χρυσό και ένα χάλκινο μετάλλιο.

Τα άλλα δύο χάλκινα μετάλλια κατέκτησαν οι αθλήτριες Αρσινόη Αθανασίου και Κατερίνα Τσακανίκα Στην 5η θέση διακρίθηκαν η ΜαρίλιαΨαρουδακη, ο Γιάννης Αθανασίου, ο Βαλεντίνος Τσακανίκας και ο Ηλίας Παπαδέας.

«Συγχαρητήρια στα παιδιά μας. Στις αθλήτριες και τους αθλητές μας που πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις  και βρέθηκαν στην κορυφή της Ευρώπης. Ο ΑΣ Θησέας Αιτωλοακαρνανίας και ο προπονητής της εθνικής ομάδας Νίκος Κακαρέλης κατάφεραν και πάλι να γεμίσουν υπερηφάνεια τους Αγρινιώτες», δήλωσε ο Γιώργος Παπαναστασίου.

Ο κ. Κακαρέλης ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Αγρινίου και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Χρήστο Ζαρκαβέλη για τη συνεργασία “Δουλεύουμε εντατικά και με συνέπεια έχοντας ως στόχο να δημιουργήσουμε αθλητικό μέλλον για το Αγρίνιο».

Παναιτωλικός: Κοντά στην απόκτηση του Χάρη Μαυρία

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ