ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΣυνάντηση του δημάρχου Θέρμου με τον Μητροπολίτη Ναυπάκτου

Συνάντηση του δημάρχου Θέρμου με τον Μητροπολίτη Ναυπάκτου

Συνάντηση του δημάρχου Θέρμου με τον Μητροπολίτη Ναυπάκτου

Συνάντηση του δημάρχου Θέρμου με τον Μητροπολίτη Ναυπάκτου

Η καλή συνεργασία ανάμεσα στο δήμαρχο Θέρμου και το Μητροπολίτη Ναυπάκτου επιβεβαιώθηκε από τη νέα συνάντηση των δύο ανδρών.

Ο δήμαρχος Θέρμου Σπ. Κωνσταντάρας ενημέρωσε το Μητροπολίτη Ναυπάκτου για τη πρωτοβουλία του Δήμου να ετοιμάσει ένα αφιερωματικό τόμο για το μακαριστό Μητροπολίτη Ελβετίας Δαμασκηνό Παπανδρέου.

«Είχα την εξαιρετική χαρά να συναντήσω τον Μητροπολίτη Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ.κ. Ιερόθεο, στην δικαιοδοσία του οποίου ανήκουν και οι κοινότητες Πέρκος, Διπλάτανος, Διασελάκι του δήμου Θέρμου.

Τον ενημέρωσα για τον αφιερωματικό τόμο που ετοιμάζει ο Δήμος Θέρμου προς τιμήν του μακαριστού Μητροπολίτη Ελβετίας Δαμασκηνού Παπανδρέου, για τις φετινές εκδηλώσεις προς τιμήν του Αγίου Κοσμά, ενώ συζητήσαμε και για την πανδημία.

Έγινα τιμητικά αποδέκτης του νέου βιβλίου του Σεβασμιωτάτου με τίτλο «Πατερική και Σχολαστική Θεολογία και το περιβάλλον τους, με βάση τις προφορικές παραδόσεις του Ιωάννου Ρωμανίδη» και μιας εικόνας του Αγίου Καλλινίκου Μητροπολίτου Εδέσσης του Αιτωλού χαραγμένης σε πέτρα και από την πλευρά μου ως ανταπόδοση της υποδοχής του αφιέρωσα ξυλόγλυπτη εικόνα του Αγίου Ιεροθέου.

Η επίσκεψή μου αυτή αποτελεί επιβεβαίωση της αρίστης συνεργασίας μου με τον Μητροπολίτη Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου και εκφράζω δημόσια τις ευχαριστίες μου» ανέφερε ο δήμαρχος Θέρμου Σπύρος Κωνσταντάρας.

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

Η Ορχήστρα της ΕΡΤ ακολουθεί την Πρόεδρο

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr