ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΜεσολογγιΣυνάντηση του Δημάρχου Μεσολογγίου με τον Αν. Υπουργό Ανάπτυξης

Συνάντηση του Δημάρχου Μεσολογγίου με τον Αν. Υπουργό Ανάπτυξης

Συνάντηση του Δημάρχου Μεσολογγίου με τον Αν. Υπουργό Ανάπτυξης

Με τον αν.Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκο Παπαθανάση συναντήθηκε στην Αθήνα ο Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου Κώστας Λύρος.

Κατά την συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την τοπική οικονομία, η οποία υπό το βάρος των συνθηκών της πανδημίας, δέχθηκε μεγάλες πιέσεις.

Όπως επεσήμανε ο Κώστας Λύρος απευθυνόμενος προς τον αν. Υπουργό, είναι απαραίτητη η στήριξη και η ενδυνάμωση των τοπικών επιχειρήσεων, οι οποίες αποτελούν τον βασικότερο «κορμό» των τοπικών οικονομιών.

Η Πολιτεία θα πρέπει να μεριμνήσει έτσι ώστε κάθε υποστηρικτικό μέτρο της τοπικής οικονομίας, να είναι στοχευμένο και σύμφωνο με τις ιδιαιτερότητες και τις ανάγκες κάθε τόπου.

Ο κ. Παπαθανάσης εξέφρασε προς τον Δήμαρχο Ι.Π. Μεσολογγίου την διάθεση συνεργασίας προς αυτή την κατεύθυνση, κάτι που άλλωστε διαπιστώθηκε και στην πρώτη συνάντησή τους η οποία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των Εορτών Εξόδου, όπου ο αν. Υπουργός εκπροσώπησε την Ελληνική Κυβέρνηση.

Tονίστηκε επίσης, η σημασία των επενδυτικών ευκαιριών που δημιουργούν οι επενδυτικοί νόμοι και τα χρηματοδοτικά εργαλεία για την τοπική ανάπτυξη.

liros - papathanasis

Γ. Βαρεμένος: SOS για την χοιροτροφία στην Αιτωλοακαρνανία

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr