Συνάντηση Χρυσούλας Τασολάμπρου με τον Υφυπουργό Πολιτισμού κ. Χρίστο Δήμα

Σημαντική συνάντηση στο Υπουργείο Πολιτισμού είχε η Χρυσούλα Τασολάμπρου με τον Υφυπουργό Πολιτισμού κ. Χρίστο Δήμα.

<p>tasolamprou-dimas</p>

Σημαντική συνάντηση στο Υπουργείο Πολιτισμού είχε η Χρυσούλα Τασολάμπρου με τον Υφυπουργό Πολιτισμού κ. Χρίστο Δήμα.

Αντικείμενο συνάντησης ήταν η μεγάλη δυναμική που ανέπτυξαν τα Διεθνή «Φεστιβάλ Χορωδιών Αγρινίου» και «Φεστιβάλ Θρησκευτικής Μουσικής Αγρινίου» τα οποία οραματίστηκε και καθιέρωσε η κ. Τασολάμπρου, έγιναν θεσμοί και εργαλεία μάρκετινγκ, προβάλλουν την πόλη και τις επιχειρήσεις της και κατ΄ επέκταση ενισχύουν την τοπική παραγωγική και επιφέρουν οικονομική αναζωογόνηση, δεδομένου ότι καλλιτέχνες από άλλες ελληνικές πόλεις και το εξωτερικό έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την περιοχή του Αγρινίου.

Τα φεστιβάλ γίνονται παράγοντες τοπικής ανάπτυξης και υπεραξία για τον Δήμο Αγρινίου αλλά και την περιοχή της Δυτικής Ελλάδος, γίνονται μέσα προώθησης της εικόνας και της ταυτότητας της πόλης.

Ως Ιδρύτρια και καλλιτεχνική Διευθύντρια, αλλά και ως μέλος της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής της Πόλης του Αγρινίου τον προσκάλεσε επισήμως στο «4ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορωδιών Αγρινίου» που θα διεξαχθεί 20-22 Οκτωβρίου και στο «2ο Φεστιβάλ Θρησκευτικής Μουσικής» που θα διεξαχθεί 2-3 Δεκεμβρίου 2023.

Μεταξύ άλλων συζητήθηκαν και θέματα Σύγχρονου Πολιτισμού και ενίσχυσης των πολιτιστικών δομών της περιοχής. Να σημειωθεί ότι με την επικοινωνιακή στρατηγική προβολής των δράσεών της η Χρυσούλα Τασολάμπρου και την αναγνωρισμένη εμπειρία της από το Υπουργείο Πολιτισμού, αλλά και τους τίτλους σπουδών της στους συναφείς κλάδους, δικαίως φέρεται ως πρέσβειρα πολιτισμού της πόλης του Αγρινίου εντός και εκτός Ελλάδος.

Καινούργιο: Κυριακή ποδηλασίας – Με επιτυχία η «Ανάβαση Βλοχού»