ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΜεσολογγιΜεσολόγγι: Συνάντηση Κ. Λύρου με Γεν. Γραμματέα  του Υπουργείου Ναυτιλίας για τις υποδομές στο λιμάνι

Μεσολόγγι: Συνάντηση Κ. Λύρου με Γεν. Γραμματέα  του Υπουργείου Ναυτιλίας για τις υποδομές στο λιμάνι

Μεσολόγγι: Συνάντηση Κ. Λύρου με Γεν. Γραμματέα  του Υπουργείου Ναυτιλίας για τις υποδομές στο λιμάνι

Συνάντηση  είχε το Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου 2023 ο Δήμαρχος Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου, Κώστας Λύρος με τον Γεν. Γραμματέα  του Υπουργείου Ναυτιλίας, Ευάγγελο Κυριαζόπουλο.Στην συνάντηση εργασίας συζητήθηκαν οι προοπτικές αναβάθμισης των  υποδομών του Λιμένος Μεσολογγίου καθώς και το αλιευτικό καταφύγιο.

Κώστας Λύρος: «Σε πλήρη εξέλιξη ο σχεδιασμός μας για το λιμάνι»

Ο  Κώστας Λύρος παρουσίασε αναλυτικά στον  Γεν. Γραμματέα την εξαιρετική δουλειά που έχει υλοποιήσει ο Δήμος όλο το προηγούμενο διάστημα και την πρόοδο των μελετών   και  εξετάσθηκαν τρόποι χρηματοδότησης για  τα συγκεκριμένα έργα, τα οποία με την ολοκλήρωσή τους θα δώσουν τεράστια αναπτυξιακή ώθηση στην περιοχή.

Ο Δήμαρχος απευθυνόμενος στον Γεν Γραμματέα ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «η ανάπτυξη, η εξέλιξη του Δήμου μας είναι στη θάλασσα, είναι  στο λιμάνι μας» ενώ από την πλευρά του ο κ.Κυριαζόπουλος διαβεβαίωσε τον Κώστα Λύρο την διάθεσή του να βοηθήσει.

Στην συνάντηση παραβρέθηκε επίσης ο Βασίλης Φεύγας,  Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της ΝΔ, τον οποίο ο Κώστας Λύρος ευχαρίστησε ιδιαίτερα για την υποστήριξη των αιτημάτων και των διεκδικήσεων του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου, ο Αντιπρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου και Πρόεδρος του ΝΟΜ Γεράσιμος Κοτσίρης, ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ ΝΔ Αιτωλοακαρνανίας, Γεώργιος Σακκαρέλης και ο  Πρόεδρος της Δημ.Το Μεσολογγίου, Λάμπρος Κοντομήτσος.

Καλάθι του νοικοκυριού: Έρχονται αλλαγές – Τι σχεδιάζεται

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ