ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΣυνάντηση Ένωσης Ξενοδόχων Αιτωλοακαρνανίας με τον Νίκο Παπαθανάση

Συνάντηση Ένωσης Ξενοδόχων Αιτωλοακαρνανίας με τον Νίκο Παπαθανάση

Συνάντηση Ένωσης Ξενοδόχων Αιτωλοακαρνανίας με τον Νίκο Παπαθανάση

Στο πλαίσιο των επαφών και διαλόγου  με πολιτικά πρόσωπα και εκπροσώπους θεσμικών φορέων που έχει δρομολογήσει και υλοποιεί η Ένωση Ξενοδόχων Αιτωλοακαρνανίας ,εντάσσεται και η χθεσινοβραδινή ( Τρίτη , 6/2/2024) σημαντική συνάντηση  με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών κ. Νίκο Παπαθανάση .

Ξεχωριστή θέση στη συζήτηση μεταξύ του Υπουργού , του προέδρου της ένωσης,Βασίλη Τσάρκου και του επίτιμου προέδρου Χρήστου Κωστακόπουλου είχαν θεσμικά θέματα- προβλήματα των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων ( τέλος ανθεκτικότητας στην κλιματική κρίση , ενέργεια , έλλειψη εξειδικευμένου προσωπικού κλπ) θέματα υποδομών( εκκρεμότητες – υστέρηση,σχεδιασμός νέων ) καθώς και ενέργειες εξωστρέφειας και δράσεις που θα αναδείξουν και θα προβάλλουν την Αιτωλοακαρνανία.

Ο κ. Νίκος Παπαθανάσης ( με καταγωγή από το Αγρίνιο) εμφανίσθηκε πρόθυμος και δεσμεύθηκε για κάθε βοήθεια προς τον τόπο του έτσι ώστε η Αιτωλοακαρνανία  να έχει το δικό της σπουδαίο αποτύπωμα , στον τουριστικό και πολιτιστικό χάρτη της χώρας.

Στον εισαγγελέα ο κακοποιητής ΑμεΑ – Έκανε ζωντανή μετάδοση με σκοπό το κέρδος

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ