ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοινωνικα ΝεαΣυναγερμός στο Μεσολόγγι μετά από επιβεβαιωμένο κρούσμα COVID-19 : Άμεση κινητοποίηση Μαρίας Σαλμά και Κώστα Λύρου

Συναγερμός στο Μεσολόγγι μετά από επιβεβαιωμένο κρούσμα COVID-19 : Άμεση κινητοποίηση Μαρίας Σαλμά και Κώστα Λύρου

Συναγερμός στο Μεσολόγγι μετά από επιβεβαιωμένο κρούσμα COVID-19 : Άμεση κινητοποίηση Μαρίας Σαλμά και Κώστα Λύρου

Συναγερμό σήμανε χθες το βράδυ, μετά την ενημέρωση ότι αλλοδαπός από το Μπαγκλαντές, εργάτης γης, βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αλλοδαπός, ο οποίος αυτή την εποχή βρισκόταν μαζί με άλλους ομοεθνείς του στο Νεοχώρι για τη συγκομιδή εσπεριδοειδών, αυτοβούλως προσήλθε στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου, ύστερα από συμπτώματα, και ζήτησε να υποβληθεί στο τεστ για τον COVID-19.

Αμέσως ενημερώθηκε η αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας Μαρία Σαλμά, η οποία επικοινώνησε με τον αντιπρόεδρο του ΕΟΔΥ Γιώργο Παναγιωτακόπουλο και τον γ.γ. Πολιτικής Προστασίας Βασίλη Παπαγεωργίου, προκειμένου να γίνουν συντονισμένες ενέργειες για την αποφυγή εξάπλωσης του ιού. Η κ. Σαλμά, με συνεργασία με το δήμαρχο Μεσολογγίου Κώστα Λύρο και την αστυνομία, ενημέρωσαν τον ιδιοκτήτη της αποθήκης που φιλοξενεί τους εργάτες γης, έγινε εν συνεχεία απολύμανση του χώρου, και σήμερα νωρίς το πρωί κλιμάκιο του ΕΟΔΥ πραγματοποίησε μοριακό τεστ στους υπόλοιπους εργάτες. Το θετικό κρούσμα απομονώθηκε, ενώ έχει εξευρεθεί χώρος στην περίπτωση που επιβεβαιωθούν και νέα κρούσματα από τους αλλοδαπούς.

Εφημερίδα Συνείδηση

Φωτογραφία:agro24.gr

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr