ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΣυμβαίνει τώρα: Εκτάκτως ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ στο Νοσοκομείο Αγρινίου με ομάδα λοιμοξιολόγων

Συμβαίνει τώρα: Εκτάκτως ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ στο Νοσοκομείο Αγρινίου με ομάδα λοιμοξιολόγων

Συμβαίνει τώρα: Εκτάκτως ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ στο Νοσοκομείο Αγρινίου με ομάδα λοιμοξιολόγων

Στο Νοσοκομείο Αγρινίου βρέθηκε πριν λίγη ώρα ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης με ομάδα λοιμοξιολόγων, ώστε να διαπιστώσουν οι ίδιοι τις εξελίξεις της πανδημίας στο Νοσοκομείου, καθώς νωρίτερα  εντοπίστηκαν στην παθολογική κλινική του Νοσοκομείου Αγρινίου 11 νοσηλευόμενοι να νοσούν τελικά από κορονοϊό και να εξετάσουν τον τρόπο που πρέπει να παρέμβουν! 

Οι ασθενείς αυτοί της Παθολογικής Κλινικής εισήχθησαν στο Νοσοκομείο, με άλλα παθολογικά αίτια και νοσηλεύονταν στην Κλινική, ωστόσο στην πορεία φαίνεται ότι εμφάνισαν συμπτωματολογία η οποία παρέπεμπε στον covid και μετά από τα τεστ που έγιναν βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό.

Παράλληλα, στην Καρδιολογική Κλινική του Νοσοκομείου σημειώθηκε ένας θάνατος, που τελικά σχετίζεται με επιπλοκές του κορονοϊού, καθώς λίγες ώρες πριν καταλήξει ο εν λόγω ασθενής βρέθηκε επίσης θετικός στον κορονοϊό. Νωρίτερα ο εν λόγω ασθενής νοσηλεύονταν στην Παθολογική Κλινική και εμφάνισε διαφορετική συμπτωματολογία και έτσι μεταφέρθηκε στην Καρδιολογική Κλινική, ωστόσο εκεί διαπιστώθηκε πως ήταν θετικός στον covid.

Τα συμβάντα αυτά ενέτειναν την ανησυχία για τη διασπορά του ιού στους ευαίσθητους νοσοκομειακούς χώρους και ενεργοποίησαν άμεσα τα αντανακλαστικά της 6ης ΥΠΕ.

Ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ μίλησε στο sinidisi.gr για την κατάσταση και τους λόγους της παρουσίας του στο Νοσοκομείο αυτή την ώρα.

Περισσότερα σε λίγο…

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr