ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοινωνικα ΝεαΣυμπαράσταση στον Παναιτωλικό από καλλιτέχνες που έκαναν τραγούδι την πορεία της ομάδας

Συμπαράσταση στον Παναιτωλικό από καλλιτέχνες που έκαναν τραγούδι την πορεία της ομάδας

Συμπαράσταση στον Παναιτωλικό από καλλιτέχνες  που έκαναν τραγούδι την πορεία της ομάδας

Καλλιτέχνες που έγραψαν τραγούδια για τον Παναιτωλικό και συγκεκριμένα οι : Βασίλης Κολοβός (στίχοι, ερμηνεία), Κωνσταντίνος Σαμψών (μουσική), Ιωακείμ Σκόνδρας (στίχοι) εκφράζουν την συμπαράστασή τους στην ομάδα και εύχονται αίσιο τέλος στην υπόθεση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

« Σχεδόν ένα αιώνα μετρά στην ιστορία της πόλης του Αγρινίου η ομάδα του Παναιτωλικού ή για να είμαστε πιο συγκεκριμένοι ο Γ.Φ.Σ. Παναιτωλικός. Για όσους δεν το γνωρίζουν το Γ.Φ.Σ. σημαίνει «Γυμναστικός Φιλεκπαιδευτικός Σύλλογος» και είναι αναγνωρισμένη η προσφορά του Παναιτωλικού στον τομέα της εκπαίδευσης για πολλά χρόνια σε χιλιάδες παιδιά της πόλης. Πολύ θα θέλαμε να μας πει κάποιος αν υπάρχει κάποια ποδοσφαιρική ομάδα στον κόσμο που να έχει αυτή την ιδιαιτερότητα και πρωτιάκαι στον τομέα της εκπαίδευσης.

Αναγνωρισμένο είναι επίσης το ήθος, η αξιοπρέπεια, η συνέπεια και η μη συμμετοχή της ομάδας σε άρματα και εξαρτήσεις.
Όσοι θέλουν για τους δικούς τους δόλιους λόγους να σπιλώσουν την ομάδα θα μας βρουν απέναντι. Η δικαιοσύνη καλείται να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

Όλοι εμείς οι καλλιτέχνες που εμπνευστήκαμε από την ομάδα και γράψαμε τραγούδια όπως τα : «Της καρδιάς μου ομάδα», «Του τόπου μας ζωή», «Παναιτωλικός Ιππότης» και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε,στεκόμαστε στο πλευρό του Γ.Φ.Σ. Παναιτωλικός και απέναντι σε όσους θέλουν το κακό του.

Εικόνα: Φιλοτεχνήθηκε από τον Χρήστο Παπανίκο για το τραγούδι «Παναιτωλικός Ιππότης» για να αναδείξει τη σχέση του κόσμου με την ομάδα του Παναιτωλικού.

6η ΥΠΕ: Τα σημεία δωρεάν rapid-test στο Αγρίνιο για την Παρασκευή και τη Δευτέρα

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ