ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΔυτικη ΕλλαδαΣυμμετοχή του EUROPE DIRECT Δυτικής Ελλάδας σε περιφερειακή συνάντηση στο Βουκουρέστι

Συμμετοχή του EUROPE DIRECT Δυτικής Ελλάδας σε περιφερειακή συνάντηση στο Βουκουρέστι

Συμμετοχή του EUROPE DIRECT Δυτικής Ελλάδας σε περιφερειακή συνάντηση στο Βουκουρέστι

Η Γενική Διεύθυνση Επικοινωνίας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής διοργάνωσε περιφερειακή τεχνική συνάντηση για τα Κέντρα Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct με θέμα “Getting ready for the lastmiletowards the European elections” που πραγματοποιήθηκε στο Βουκουρέστι το διήμερο 30 και 31 Ιανουαρίου 2024.

Στη συνάντηση συμμετείχαν τα δίκτυα των Κέντρων Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης της Βουλγαρίας, Κροατίας, Κύπρου, Ελλάδας, Μάλτας, Ιταλίας, Ρουμανίας και Σλοβενίας.

Η συνάντηση, στην οποία συμμετείχε η Μαρία Βουτσινά ως εκπρόσωπος του Europe Direct της Δυτικής Ελλάδας, εστίασε σε θέματα ενημέρωσης που αφορούν τις επερχόμενες ευρωεκλογές, του Ιουνίου 2024, ενώ από την πλευρά της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα παρούσα ήταν η Ευαγγελία Γεωργίτση.

Το πανευρωπαϊκό δίκτυο των Europe Direct αριθμεί 424 Κέντρα. Τα Κέντρα Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης – Europe Direct δρουν ως κέντρα επικοινωνίας μεταξύ της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των πολιτών της σε τοπικό επίπεδο. Παρέχουν σε όλους τους πολίτες τη δυνατότητα να λαμβάνουν άμεσα πληροφορίες, συμβουλές και απαντήσεις σε ερωτήματα σχετικά με τα όργανα, τη νομοθεσία, τις πολιτικές και τα προγράμματα της Ε.Ε.

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ