ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΔυτικη ΕλλαδαΣυμμετοχή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος στο Ελληνικό περίπτερο στην έκθεση “DUBAI EXPO 2020″

Συμμετοχή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος στο Ελληνικό περίπτερο στην έκθεση “DUBAI EXPO 2020″

Συμμετοχή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος στο Ελληνικό περίπτερο στην έκθεση “DUBAI EXPO 2020″

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας ενημερώνει τα μέλη του ότι η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος προτίθεται να συμμετάσχει στην έκθεση «DUBAI EXPO 2020», την πρώτη Παγκόσμια έκθεση που διοργανώνεται από χώρα της ευρύτερης περιοχής της Μέσης Ανατολής, Αφρικής και Νότιας Ασίας με συμμετοχή 192 χωρών.

Η έκθεση έχει διάρκεια 6 μήνες, από 1η Οκτωβρίου 2021 ως 31 Μαρτίου 2022 ενώ προβλέπεται να προσελκύσει περίπου 25 εκατομμύρια επισκέπτες, το 70% των οποίων θα έρθουν από χώρες εκτός των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Το θέμα της έκθεσης προάγει τις ιδέες της δίκαιης και βιώσιμης ανάπτυξης και της ελευθερίας κινήσεων ιδεών, αγαθών και ανθρώπων.

Η ΠΔΕ προτίθεται να λάβει μέρος στο ελληνικό περίπτερο για διάστημα μιας εβδομάδας από 21 έως 27 Μαρτίου 2022, στη διάρκεια της οποίας θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις με έμφαση στην ανάδειξη των τουριστικών προορισμών και αξιοθέατων της Δυτικής Ελλάδας, της αγροδιατροφής και της καινοτόμου επιχειρηματικότητας στοχεύοντας στην ανάδειξη των δυναμικών επιχειρήσεων και των πλεονεκτημάτων της Περιφέρειας. Μέσα από τη συμμετοχή μας στη διεθνή έκθεση, στόχος είναι η ΠΔΕ να επανατοποθετηθεί δυναμικά στο διεθνές επιχειρηματικό και επενδυτικό περιβάλλον.

Αξίζει να σημειωθεί πως το διάστημα που έχει επιλέγει για τη συμμετοχή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος θεωρείται εξαιρετικά σημαντικό καθώς περιλαμβάνει την Εθνική μας εορτή της 25ης Μαρτίου και τη τελευταία εβδομάδα της έκθεσης που αναμένεται να προσελκύσει πλήθος κόσμου.

Το κόστος ενοικίασης του ελληνικού περιπτέρου για το προαναφερθέν χρονικό διάστημα και τα κόστη των ανωτέρω εκδηλώσεων στην έκθεση, αποτελούν δαπάνη της Περιφέρειας. Θεωρούμε σημαντικό τόσο για την προβολή της Περιφέρειας, όσο και για την προβολή της επιχείρησής σας, να συμμετάσχετε στην ελληνική αποστολή και στις επιμέρους εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν, παρουσιάζοντας τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας. Οι εκδηλώσεις βρίσκονται υπό σχεδιασμό και προγραμματίζεται να συμπεριλαμβάνουν ενδεικτικά μια ημερίδα για την αγροδιατροφή και μία για τις καινοτόμες επιχειρήσεις και τις επενδυτικές προοπτικές στην ΠΔΕ. Τα κόστη μετακίνησης και διαμονής των εκπροσώπων κάθε επιχείρησης , καθώς και τα έξοδα αποστολής των προϊόντων θα καλυφθούν με ιδία δαπάνη.

Με βάση τον παραπάνω προγραμματισμό, ενημερώνουμε τα μέλη μας όποιος/α επιθυμεί να συμμετάσχει στο Ελληνικό Περίπτερο της έκθεσης “DUBAI EXPO 2020”, παρακαλούμε όπως συμπληρώσουν την απαντητική φόρμα και να την αποστείλουν στο ακόλουθο email: grafeio.zaimis@gmail.com μέχρι τις 15 Ιανουαρίου 2022. Επισυνάπτεται η απαντητική φόρμα.

Στα παρακάτω link μπορείτε να βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για το εθνικό περίπτερο το οποίο βρίσκεται σε κομβικό σημείο της έκθεσης https://greeceexpo2020.com/ και https://www.expo2020dubai.com/en/understanding-expo/participants/country-pavilions/greece

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να απευθυνθείτε στην κα Σεφεριάδη Αμαλία στα τηλέφωνα 2613613628,-521.

Τα “Πρόσωπα της Χρονιάς” επανέρχονται πιο φωτεινά στις 12 Φεβρουαρίου 2022

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ