Σύμη: Βρέθηκε νεκρός ο παρουσιαστής του BBC

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά σκάφος του Λιμενικού φαίνεται να εντόπισε ένα άτομο στην σπηλιά της Αγίας Μαρίνας.

parousiastis-simi-vrethike

Τραγική κατάληξη είχε η υπόθεση εξαφάνισης του Μάικλ Μόσλεϊ, του παρουσιαστή του BBC, ο οποίος αγνοείται από την περασμένη Τετάρτη, καθώς έπειτα από μέρες ερευνών εντοπίστηκε νεκρός το πρωί της Κυριακής (9.6.2024) στη Σύμη.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, σκάφος του Λιμενικού φέρεται να εντόπισε νεκρό ένα άτομο στη θάλασσα κοντά στην σπηλιά της Αγίας Μαρίνας στη Σύμη, εκεί όπου σήμερα επικεντρώθηκαν οι έρευνες για τον παρουσιαστή.

Η εκπρόσωπος της αστυνομίας, Κωνσταντία Δημογλίδου μιλώντας στην τηλεόραση του Οpen ότι ακόμα δεν έχει ταυτοποιηθεί. Στην περιοχή έχουν σπεύσει οι αρμόδιες αρχές προσπαθώντας να διαπιστώσουν αν πρόκειται για τον παρουσιαστή. Στο σημείο έφτασαν πρώτοι ο δήμαρχος και ο αντιδήμαρχος.

Όπως ανέφερε ο αντιδήμαρχος της Σύμης στο newsit.gr, το πτώμα του 67χρονου παρουσιαστή βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη, με το κεφάλι του να κοιτάζει προς τη θάλασσα και με τα ίδια ρούχα, που φορούσε ο Μάικλ Μόσλεϊ, την ημέρα που εξαφανίστηκε. Συνεργείο της ΕΡΤ τον εντόπισε

Η σορός του βρέθηκε σε φράχτη στην παραλία της Αγίας Μαρίνας. Mετά από αγωνιώδεις αναζητήσεις ο άτυχος άνδρας εντοπίστηκε όταν οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ επεξεργάστηκαν τα πλάνα που είχαν τραβήξει από την περιοχή έρευνας.

Στο σημείο όπου έχει βρεθεί έχουν σπεύσει οι αστυνομικές και οι τοπικές Αρχές. Μιλώντας για το πώς βρέθηκε ο αγνοούμενος ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Αριστείδης Μιαούλης, δήλωσε όταν ότι ο καμεραμάν της ΕΡΤ Αντώνης Μυστιλόγλου εντόπισε κατά τη διάρκεια καταγραφής πλάνων ότι κάτι γυάλιζε στα βράχια.

Μόλις λοιπόν έκανε «ζοομ» είδε ότι στα βράχια βρίσκονταν νεκρός δημοσιογράφος. Μαζί με το συνεργείο της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης ήταν και δήμαρχος του νησιού, ο οποίος περιέγραψε τις δραματικές στιγμές που ακολούθησαν.

newsit.gr