ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοινωνικα ΝεαΣυλλυπητήρια δήλωση του Δημάρχου Θέρμου για τον θάνατο του Δικηγόρου Γιώργου Τάτση

Συλλυπητήρια δήλωση του Δημάρχου Θέρμου για τον θάνατο του Δικηγόρου Γιώργου Τάτση

Συλλυπητήρια δήλωση του Δημάρχου Θέρμου για τον θάνατο του Δικηγόρου Γιώργου Τάτση

Ο Δήμαρχος Θέρμου και Δικηγόρος Σπύρος Κωνσταντάρας εξέδωσε συλλυπητήρια δήλωση για τον θάνατο του Δικηγόρου Γιώργου Τάτση. Η δήλωση του κ. Κωνσταντάρα έχει ως εξής:

Διακατέχει μεγάλη θλίψη όλους όσους γνώριζαν τον δικηγόρο Αγρινίου Γεώργιο Τάτση. Υπήρξε άριστος συνάδελφος, μαχητικός νομικός και σπουδαίος πατριώτης. Η βαθιά γνώση των νομικών τον έκανε να διακριθεί στα ακροατήρια, αλλά και να προσφέρει τα μέγιστα σε θέσεις διοίκησης που του εμπιστεύτηκαν.

Υπήρξε φίλος με όλους , άνθρωπος του μέτρου και στήριγμα για νέους συναδέλφους. Είχα την μεγάλη τιμή να απολαμβάνω την αγάπη και τις παραινέσεις του Γιώργου από τα πρώτα μου βήματα στη δικηγορία και την δημαρχιακή μου θητεία μέχρι την ημέρα που έφυγε από κοντά μας.

Είχε καύχημα την Ηπειρωτική καταγωγή του, είχε ξεχωριστή αγάπη για τα παιδιά του που έγιναν συνάδελφοι και διακρίνονταν πάντα για το μέτρο, τον καλό του λόγο και την ευγένεια που αρμόζει σε ένα καλλιεργημένο άνθρωπο.

Το κενό που αφήνει ο Γιώργος Τάτσης είναι μεγάλο για όλους εμάς που καθημερινά απολαμβάναμε την παρέα του, τις νομικές του αναλύσεις και καμαρώναμε την ευθυτενή παρουσία του.

Εύχομαι να έχει καλό παράδεισο, διαβιβάζοντας τα εγκάρδια συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

Συλλήψεις σε Αγρίνιο και Ιόνια Οδό για ναρκωτικά

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ