ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΔιαφοραΟ Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ καταγγέλλει την απειλή με κατσαβίδι σε βάρος της εργαζόμενης

Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ καταγγέλλει την απειλή με κατσαβίδι σε βάρος της εργαζόμενης

Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ καταγγέλλει την απειλή με κατσαβίδι σε βάρος της εργαζόμενης

Ο Σύλλογος Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Νομού Αιτωλοακαρνανίας μέσα από δελτίο τύπου που εξέδωσε καταγγέλλει την απειλή με κατσαβίδι σε βάρος της εργαζόμενης, περιστατικό για το οποίο συνελήφθη αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ χθες το πρωί ένας άνδρας.

Η ανακοίνωση του Σωματείου έχει ως εξής: 

“Για μία ακόμη φορά γινόμαστε μάρτυρες επικίνδυνων συμπεριφορών συνδημοτών μας απέναντι σε υπαλλήλους του Δήμου Αγρινίου. Συγκεκριμένα συνδημότης μας απείλησε με κατσαβίδι συνάδελφο της Υπηρεσίας Πρασίνου επειδή έκανε της δουλειά της κλαδεύοντας τα δέντρα της κεντρικής πλατείας της πόλης του Αγρινίου. Η συνάδελφος γλίτωσε τα χειρότερα καθώς παρενέβη η αστυνομία η οποία και συνέλαβε το συγκεκριμένο άτομο.

Καταγγέλλουμε το γεγονός αυτό και κάθε παρόμοια συμπεριφορά, ζητώντας την πλήρη ηθική αποκατάσταση της συναδέλφου και την καταδίκη τέτοιων περιστατικών.
Οι εργαζόμενοι του Δήμου είναι και θα είναι πάντοτε στην πρώτη γραμμή εξυπηρέτησης των συμπολιτών μας χωρίς να υποκύπτουν σε οποιασδήποτε μορφής βίας που τους ασκείται σωματικής, λεκτικής ή ψυχολογικής, απ’ όπου κι αν αυτή προέρχεται.

Ζητάμε την συνδρομή και την συμπαράσταση των συμπολιτών μας κατά την άσκηση των καθηκόντων μας. Σε περιπτώσεις διαφωνίας μπορούν να απευθύνονται αρμοδίως προκειμένου να εκφράσουν τις αντιρρήσεις τους και όχι να επιτίθενται στους εργαζόμενους. Τέλος ευχαριστούμε τους εργαζόμενους στην Αστυνομία που απέτρεψαν τα χειρότερα για την συνάδελφο”.

Τα σημεία σε Αγρίνιο, Μεσολόγγι και Ναύπακτο για rapid test

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ