ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα ΝεαΠαναιτωλικοςΟ Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Αιτωλοακαρνανίας στο πλευρό του Παναιτωλικού

Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Αιτωλοακαρνανίας στο πλευρό του Παναιτωλικού

Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Αιτωλοακαρνανίας στο πλευρό του Παναιτωλικού

Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Αιτωλοακαρνανίας εξέδωσε δελτίο τύπου για την υπόθεση του Παναιτωλικού, το οποίο έχει ως εξής:

Παναιτωλικός Γυμναστικός Φιλεκπαιδευτικός Σύλλογος. Ιδρύθηκε το 1926 με σκοπό όχι μόνο την εκγύμναση των νέων αλλά και την εκπαίδευσή τους ακολουθώντας την ρήση των προγόνων μας «νους υγιής εν σώματι υγιεί».

Όλα αυτά τα χρόνια μέσα από το φιλεκπαιδευτικό του έργο μεταλαμπαδεύει αξίες στα νέα παιδιά και πάνω από όλα διδάσκει ήθος.

Από το 2011 και μετά είναι ο στυλοβάτης αυτών των αξιών και του ήθους, και στα σαλόνια της superleague γεγονός που αναγνωρίζεται και από φίλους και από αντιπάλους.

Είναι αυτό το γεγονός άλλωστε που κάνει περήφανους τόσο τους φιλάθλους του και τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής αλλά και αυτούς που κατάγονται από την περιοχή μας.

Είναι γνωστή σε όλους η αυτόνομη πορεία της ομάδας μακριά από «κλίκες», «δορυφόρους», «στημένα» και όλα όσα περίεργα ακούγονται για τον χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου στην Ελλάδα.

Η πρόσφατη υπόθεση και η «κατηγορία» γνωστή σε όλους. Σε έναν μακρινό παρατηρητή και γνώστη των «τεκταινόμενων» θα προκαλούσε μειδίαμα.

Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην αθλητική δικαιοσύνη. Πιστεύουμε ότι και αυτή όπως και εμείς θέλει να βλέπει αξίες και ήθος να περνάνε στα παιδιά μας μέσω του αθλητισμού σε όλα τα επίπεδα.

Ως εργαζόμενοι και πολίτες αυτού του τόπου αισθανόμαστε υπερήφανοι για όλα αυτά που αντιπροσωπεύει η κορυφαία ομάδα του τόπου μας ο Παναιτωλικός μας και θέλουμε να συνεχίσει την προσφορά του.

Μεσολόγγι: Έφυγε από τη ζωή ο Σπύρος Κατσαρογιάννης – Θλίψη στον εμπορικό κόσμο

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ