ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΣύλλογος Εκπαιδευτικών ΠΕ Αγρινίου – Θέρμου: Συμβολική διαμαρτυρία για το αντιεκπαιδευτικό νομοσχέδιο του Υπ. Παιδείας (ΦΩΤΟ)

Σύλλογος Εκπαιδευτικών ΠΕ Αγρινίου – Θέρμου: Συμβολική διαμαρτυρία για το αντιεκπαιδευτικό νομοσχέδιο του Υπ. Παιδείας (ΦΩΤΟ)

Σύλλογος Εκπαιδευτικών ΠΕ Αγρινίου – Θέρμου: Συμβολική διαμαρτυρία για το αντιεκπαιδευτικό νομοσχέδιο του Υπ. Παιδείας (ΦΩΤΟ)

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών πραγματοποίησε συμβολική παράσταση διαμαρτυρίας στη Δ/νση ΠΕ Αιτ/νίας ενάντια στο αντιεκπαιδευτικό νομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας, στο πλαίσιο της σχετικής απόφασης του ΔΣ της ΔΟΕ. Παρέστησαν μέλη του ΔΣ του Συλλόγου, τηρώντας όλους τους κανόνες υγιεινής.

Ως Σύλλογος Εκπαιδευτικών ΠΕ Αγρινίου – Θέρμου καλεί την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας να αποσύρει το εν λόγω νομοσχέδιο τη συγκεκριμένη στιγμή και -αφού αποκατασταθεί η κανονικότητα – να προχωρήσει σε ουσιαστικό διάλογο με την εκπαιδευτική κοινότητα. Επισημαίνει πως σε κάθε περίπτωση θα υπερασπιστεί και θα προστατέψει με κάθε μέσο τον χαρακτήρα του δημόσιου σχολείου και τα δικαιώματα των εκπαιδευτικών και των μαθητών

Συνελήφθη ημεδαπός στην Αμφιλοχία που αναζητούνταν για υπόθεση ανθρωποκτονίας στη Γερμανία

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr