ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΞηρομεροΣύλλογος Απανταχού Αστακιωτών: Αναβάλλεται ο καθαρισμός του λιμανιού

Σύλλογος Απανταχού Αστακιωτών: Αναβάλλεται ο καθαρισμός του λιμανιού

Σύλλογος Απανταχού Αστακιωτών: Αναβάλλεται ο καθαρισμός του λιμανιού

Ο Σύλλογος Απανταχού Αστακιωτών (Σ.Α.Α) ενημερώνει όλους τους φίλους Αστακιώτες ότι για λόγους δημόσιας υγείας (covid 19) δυστυχώς αναβάλλεται ο προγραμματισμένος για την επόμενη εβδομάδα καθαρισμός του λιμανιού μας από την συνεργαζόμενη εθελοντική ομάδα Aegean Rebreath.

Όπως είναι σε όλους γνωστό με τους περιορισμούς που έχουν επιβληθεί τόσο στις δραστηριότητες όσο και τις μετακινήσεις. έχει καταστεί αδύνατον προς το παρόν η όλη δράση

Ωστόσο κατόπιν συνεννοήσεως με την εθελοντική ομάδα θα προσπαθήσουμε να αποσπάσουμε μια σύντομη ημερομηνία με πιο πιθανή  την περίοδο Φεβρουαρίου-Μαρτίου(?).

Σε κάθε περίπτωση η πραγματοποίηση του καθαρισμού αποτελεί προτεραιότητα για το σύλλογό μας όχι μόνο λόγω της αναγκαιότητα της αλλά και λόγω της μεγάλης απήχησης και στήριξης που είχε από όλους σχεδόν τους Αστακιώτες.

Αναμένεται βέβαια και η συμβολή του Δημάρχου μας κ.Τριανταφυλλάκη σε συνεργασία με τις αρμόδιες Δημοτικές Υπηρεσίες ο οποίος θα έρθει σε συνεννόηση με τους υπευθύνους της A/R τόσο για τον ακριβή ορισμό της ημερομηνίας όσο και των λεπτομερειών που χρειάζονται για την διεξαγωγή του καθαρισμού.

Εμείς από την πλευρά μας θα εργαστούμε με όλες μας τις δυνάμεις για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα αυτής της δραστηριότητας……

Σπήλαιο Λιμναίας Αμφιλοχίας: Εμπόδια στην πραγματοποίηση Σπηλαιολογικής Έρευνας

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr