ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑστυνομικα ΝεαΣύλληψη λαθροϋλοτόμων με 2,5 τόνους ξύλα από το Βελανιδοδάσος Ξηρομέρου

Σύλληψη λαθροϋλοτόμων με 2,5 τόνους ξύλα από το Βελανιδοδάσος Ξηρομέρου

Σύλληψη λαθροϋλοτόμων με 2,5 τόνους ξύλα από το Βελανιδοδάσος Ξηρομέρου

Σε σύλληψη λαθροϋλοτόμων, με 2,5 τόνους ξύλα από το Βελανιδοδάσος Ξηρομέρου, προχώρησε πριν λίγες ημέρες, σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες που ήρθαν σε γνώση μας, το Δασαρχείο Αγρινίου.

Το αυτοκίνητο με το παράνομο φορτίο ελέγχθηκε από υπαλλήλους του Δασαρχείου Αγρινίου στο ύψος της Γουριώτισσας και ακολούθησε η προβλεπόμενη διαδικασία.

Το Βελανιδοδάσος Ξηρομέρου, αυτό το μοναδικού κάλους φυσικό τοπίο, κινδυνεύει από ασυνείδητους, που για το οικονομικό κέρδος δεν λογαριάζουν τίποτα.

Η λαθροϋλοτομία είναι η μεγαλύτερη απειλή για αυτό το μοναδικό δάσος εδώ και πάρα πολλά χρόνια και ιδιαίτερα από την έναρξη της οικονομικής κρίσης το 2010.

Ο Δήμος Ξηρομέρου, Κοινοτάρχες αλλά και Σύλλογοι της περιοχής, έχουν ζητήσει τον τελευταίο καιρό με αλλεπάλληλα έγγραφα τους και παραστάσεις να ληφθούν μέτρα, και μακάρι αυτές οι παρεμβάσεις να κινητοποιήσουν τους αρμόδιους.

Ελπίζουμε το Δασαρχείο Αγρινίου να πράξει τα δέοντα, ακόμα και με το ελλείπον προσωπικό που διαθέτει, γιατί αυτή είναι η αλήθεια, και να είναι αμείλικτο προς κάθε ασυνείδητο.

mytikaspress.gr

Σπ.Λιβανός: Δύο νέα ασθενοφόρα στα Κέντρα Υγείας Ναυπάκτου και Χαλκιοπούλου (εικόνες)

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr