ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑστυνομικα ΝεαΣύλληψη για κλοπή στα Καλάβρυτα-Περίπου 13.000 ευρώ η λεία

Σύλληψη για κλοπή στα Καλάβρυτα-Περίπου 13.000 ευρώ η λεία

Σύλληψη για κλοπή στα Καλάβρυτα-Περίπου 13.000 ευρώ η λεία

Εξιχνιάστηκε κλοπή σε περίπτερο στα Καλάβρυτα

Σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένη κλοπή σε βάρος ενός ημεδαπού άνδρα

Ο δράστης με συνεργούς του, που αναζητούνται είχαν αφαιρέσει καπνικά προϊόντα και χρήματα συνολικής αξίας 13.000 ευρώ περίπου

Εξιχνιάστηκε, μετά από μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Καλαβρύτων, υπόθεση κλοπής σε περίπτερο, που είχε διαπραχθεί τον Μάρτιο του έτους 2020, στα Καλάβρυτα.

Για την υπόθεση αυτή σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένη κλοπή σε βάρος ενός ημεδαπού άνδρα, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί, ενώ αναζητούνται ακόμη τρεις συνεργοί του.

Ειδικότερα, οι δράστες ενεργώντας από κοινού, στις 3-3-2020, τα ξημερώματα, μετέβησαν με ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο στα Καλάβρυτα, όπου διέρρηξαν περίπτερο και αφαίρεσαν διάφορα καπνικά προϊόντα συνολικής αξίας 11.000 ευρώ, 1.675 ευρώ και ένα καταγραφικό σύστημα ασφάλειας αξίας 200 ευρώ, ενώ παράλληλα προξένησαν σημαντικές ζημιές στο κατάστημα.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος των δραστών υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Φωτογραφία:newsbomb.gr

Πάτρα: Μετά από αναζητήσεις ωρών από αστυνομικούς και πυροσβέστες δεν εντοπίστηκε ζευγάρι στο Παναχαϊκό – Ανδρας είχε τηλεφωνήσει πως είχαν χαθεί

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr