Σύλληψη 40χρονου για ηχορύπανση στο Αγρίνιο

Σύλληψη 40χρονου για ηχορύπανση στο Αγρίνιο Ένας 40χρονος κατελήφθη τα ξημερώματα, λίγο μετά τις 02.00, στο Αγρίνιο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος να λειτουργεί κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και  να έχει θέσει σε λειτουργία στερεοφωνικό συγκρότημα παίζοντας μουσική πέραν των νόμιμων ορίων

Σύλληψη 40χρονου για ηχορύπανση στο Αγρίνιο

Σύλληψη 40χρονου για ηχορύπανση στο Αγρίνιο

Ένας 40χρονος κατελήφθη τα ξημερώματα, λίγο μετά τις 02.00, στο Αγρίνιο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος να λειτουργεί κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και να έχει θέσει σε λειτουργία στερεοφωνικό συγκρότημα παίζοντας μουσική πέραν των νόμιμων ορίων.

Σε διενεργηθείσα ηχομέτρηση με ειδικό ηχόμετρο διαπιστώθηκε η μέγιστη επαναλαμβανόμενη ηχοστάθμη να υπερβαίνει το επιτρεπόμενο όριο. Προανάκριση ενεργείται από το Α.Τ Αγρινίου.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας: 

Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι διαπιστώθηκε ότι λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, έχοντας θέσει σε λειτουργία στερεοφωνικό συγκρότημα, αναπαράγοντας μουσική, η ένταση της οποίας υπερέβαινε τη μέγιστη επιτρεπόμενη ηχοστάθμη.

Αγρίνιο: “Τσίμπησαν” οδηγό μεθυσμένο και χωρίς δίπλωμα