Συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών στο κέντρο της Αθήνας – Στον εισαγγελέα 57χρονος και 39χρονος

Για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών συνελήφθη, στο πλαίσιο του αυτόφωρου, 57χρονος και παράλληλα οι αρχές εντόπισαν 39χρονο στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν ηρωίνη,…

6050595-1-scaled-1

Για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών συνελήφθη, στο πλαίσιο του αυτόφωρου, 57χρονος και παράλληλα οι αρχές εντόπισαν 39χρονο στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν ηρωίνη, κάνναβη και ναρκωτικά δισκία.

Ειδικότερα, κατόπιν διερεύνησης πληροφοριών αναφορικά με άτομο που διακινεί ναρκωτικές ουσίες στο κέντρο της Αθήνας, εντοπίστηκε ο 39χρονος και πιστοποιήθηκε η εγκληματική του δράση.

Από έρευνα στην κατοχή του και σε οικία όπου αποθηκεύονταν οι ναρκωτικές ουσίες, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

· -57,4- γραμμ. κάνναβης, -366- ναρκωτικά δισκία,

· -2- ζυγαριές ακριβείας,

· ηλεκτρικός εκκενωτής και

· το χρηματικό ποσό των -10.600- ευρώ.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Αγίου Παντελεήμονα και οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών».

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ : «Συνεχείς επιχειρησιακές δράσεις πραγματοποιούνται από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Περιπολιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών με σκοπό την πρόληψη και αποτροπή παραβατικών συμπεριφορών που επηρεάζουν άμεσα τo αίσθημα ασφάλειας των πολιτών, κυρίως στο κέντρο της Αθήνας».